Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 24 Kasım 2015

Mesai arkadaşıymış!

Selda abla dünyam karardı. Kocam iş buldu diye çok sevinmiştik. Şimdi oradan bir kızla sevgili olmuşlar. Mesajlarını yakaladım önce. Kafasına attım telefonu. "Sen hastasın" diye üstüme yürüdü. İki takım elbisesini parça parça ettim. Bu sefer dövmeye başladı. Kız kardeşim de bu yüzden boşanmıştı. Biz kocamızı oraya çalışsın diye yolluyoruz, kadınlar ayartsın diye değil. Çok zor durumdayım, lütfen akıl verin. Rumuz; Mutsuzum

S.U. CEVAP; Resmi veya gayri resmi ilişkilerin aynı iş yerlerinde yaşanması kaçınılmaz. Tabii bu biraz da statü icabı. Muhasebe elemanı bir kızın, kalkıp da bakkalın çırağı ile baş göz olmasını bekleyemeyiz.

HER CAMİADA VAR
Eski yeşilçam ve bu günün dizi setlerindeki aşklara bakınca da anlarsınız zaten. Bizim gazetecilik camiasında bile var. Sonuç; iş yeri arkadaşlıkları bazen evlilikle biter bazen evlilikleri bitirerek. Eminim siz aklınızı kullanarak bu işin üstesinden geleceksiniz. Yazışmaya devam edelim. İlla ki bir formül buluruz.

EŞİM BENİ KULLANIYOR MU?

Eşimle aynı yaştayız. İkimizin de ikinci evliliği ve ayrı ayrı çocuklarımız var. Benim küçük bir iş yerim vardı. Onu kapattırdı, kendisine mahkum oldum. Antalya'ya iş bulmaya diye gitti beni de kaynanama ve kızına bakmam için burada bıraktı. Eski bir arabam vardı onu da kullanıyor. Bir işler çeviriyor ama nasıl öğreneceğim?
Rumuz; Acil

S.U. CEVAP; Kayınvalidene diyeceksin ki "Annem hasta bu gece orada kalacağım!" Sonra atlayacaksın otobüse, sabah Antalya'dasın. "Kocacım seni çok özledim, sürpriiiiz" diyerek dalacaksın pansiyon odasına. Umarım sürprizi eşin yapmamış olsun. Dikkatli olmanda fayda var.