Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 4 Ağustos 2015

Kızlar aklımızdan çıkmıyor!

Abla, sorunumu anlatacağım ama lütfen bana kızma. Yanımda kankam da var.
Biz 17 yaşındayız. Sorunumuz kızlar. Tanışıyoruz ama ötesi gelmiyor. Şansımıza hepsi aile kızı. Bu yüzden beynimize ders de girmiyor. Okumak yerine kızlarla beraber olmak istiyoruz.
Hayaller kuruyoruz, hepsinde kız var. Rumuz; Kızlar

S.U. CEVAP; Gençler, lafım hepinize değil. Lafım, bu türden mail atıp bana da kafayı yedirtmeye ant içmiş yeniyetmelere. Siz kenara çekilin ki ben şunlara iki laf edeyim; A benim dünyasını sadece cinsellik üzerine inşa etmiş ve bu yüzden ömrünün en güzel günlerini cehenneme çeviren çocuklarım. Oğlum, şuradan kaç kere yazdık; 'evet haklısınız, bu yaşta bu durumlar doğaldır ama hayat bundan ibaret değildir' diye... Ben kime diyorum arkadaşlar?

PEKİ NE YAPILACAK?
Mesela siz ikiniz, biri ne zaman kız mevzunu açsa diğeri misal spordan söz edecek.
Veya başka bir uğraşıdan.
Kızlarla da görüşün ama kudurukluk yapmayın.
Onlar insan ve saygı duymanız gerekiyor. Yoksa işler başka boyuta taşınabilir ve siz kızların yüzünü sadece rüyanızda görebilirsiniz. Benden söylemesi.

OKURA FARKLI MUAMELE
Sizi annem okuyordu ben de takılmaya başladım. Derdim yok çok şükür, öylesine yazdım.
Yayınlamazsanız da bozulmam.
Ama merak ettim, okurlarınız arasında ayırım yapar mısınız?
Rumuz; Vakıf Cem

S.U. CEVAP; Siz olmasanız biz bu köşeyi kime yapacağız? Evet, 'Okur velinimettir' lafına çok katılmasam da, gerçekten velinimet okurların olduğunu da bilirim. Nasıl yazar ve yazıcı farklı ise okur ve okurcu da farklıdır.
Bir de lafı tersinden anlayanlar vardır ki, bak şimdi ben de sana derdimi açıyorum; insanı işinden soğuturlar. Sonuç; sizin gibi okur dostlar başına.