Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 29 Mayıs 2015

Eşimi uyarın!

Eşim çocuklarımızı dövüyor. Ben de dayanamıyorum onu dövüyorum. Sanmayın ki üvey, özbeöz kendi doğurdu. Zaten evlendiğimizden beri yüzü gülmez, hiçbir şeyden mutlu olmaz. Çocuklar da yaramaz tabi. Bazen dayanamıyor insan. Haytalara arada ben de iki tokat atarım ama daha ileri gitmem. Sizden isteğim iki laf edin şu kadına, çünkü her gün sizi okuyor. Rumuz; İsmail-Serap

S.U. CEVAP; Eşiniz, yediği dayağın hıncını dönüp çocuklardan çıkarıyor anlaşılan. Bir tür kısırdöngü oluşmuş. Kendisini buradan uyarmam yetmez. Daha kötü sonuçlar doğmadan hemen bir doktora görünün. Evlatlarınızın da pedagogdan yardım alması şart.

İHBAR SAYILIR
Aslında mektubunuz ihbar sayılıyor. Sosyal Hizmetler'in çocukları alma yetkisi var. Başka çatı altında büyümelerini istemiyorsanız sahip çıkmalısınız. Ayrıca; sizden 2 metre daha büyük biri, sizi her gün dövse ne yaparsınız, düşünün.

İKİNCİ BEBEK!
Ablacım biz yoksul ama mutlu bir aileyiz. Eşimin tahsili olmadığı için ancak bulduğu işlerde çalışabiliyor. Bu yüzden tek çocukta kaldık. Ama şimdi devletimiz bebek yardımı yapacakmış. Bu yaştan sonra nasıl doğuracağım bilmem ama kocamla çok heveslendik. Az önce köşenizi okuyordum, paylaşayım istedim. Bize şans dileyin. Bir de 'kız' istiyoruz Allah nasip ederse. Rumuz; Kumru

S.U. CEVAP; Yaşınızı yazmamışsınız ama eminim daha çok gençsiniz. Ve o kadar şekersiniz ki, sizi okurken bebek kokusunu ne kadar çok özlediğimi hatırladım. Peki ben ne yapayım, oğlumun beni babaanne yapmaya dair en ufak girişimi bile yok! Demek ki sizin bebeğinizi seveceğiz. İyi şanslar diliyorum.