Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 6 Mayıs 2015

Kız istemeye gelir misiniz?

Selda hanım yardımınıza ihtiyacım var. Ben yetiştirme yurdunda büyümüş bir gencim. Eskiden çalıştığım iş yerinde bir kız vardı. Daha sonra evlenip kocasıyla İstanbul'a gitti. Kısa süre arkadaşlık etmiştik ama ben onu hiç unutmadım.
Şimdi duydum ki kocasından boşanmış. Ancak nerede oturduğuna dair hiçbir bilgim yok. Acaba siz bana bulmama yardım eder misiniz? Eğer evlenme teklifimi kabul ederse, büyük aşkımı ailesinden siz ister misiniz?
Rumuz; Ali Bayram

S.U. CEVAP; Neden olmasın Sevgili Ali, yeter ki kızı bulalım önce.
Verdiğin kimlik bilgileriyle bir şeyler yapılabilir gibi geliyor. Ama öncelikle kendini her cevaba karşı hazırlamalısın.
ya kabul etmezse?
Olur ya kabul etmezse yeniden hayatını karatma. Hem senin gibi yüreği temiz, kadir kıymet bilen, eli iş tutan gence kız mı yok? Elbet sana göre de biri bulunur. Sen şimdi bunları kafana takma. Ama sözüm söz, İstanbul'da olduğu sürece kimi istersen görücü gidebiliriz. Yeter ki sen mutlu ol.

DOST ARIYORUM...


Kader ve yalnızlık mahkumuyum.
Dertlere çare bulduğunuz gibi, biz kader mahkumlarının da gözü, kulağı ve sesi olmanızı isterim. Ben acılarla yoğrulmuş, 12 yıldır cezaevinde yatan ve bu arada annesini, babasını kaybetmiş biriyim. Şu hayatta yapayalnız olduğum için, yüreği güzel okurlarınızdan sevgidostluk- özgürlük kokan mektuplar bekliyorum. Kadın erkek, genç yaşlı hiç fark etmez. Rumuz; Zonguldak

S.U. CEVAP;
Allah sabır versin. Elbette sesiniz olurum. Ama hak verirsiniz ki bu minicik köşede sizden gelen mektupları yayınlasam diğerlerine sıra gelmez. Sizinle yazışmak isteyenler, bana ulaşsınlar adres bilgilerinizi veririm. Yeter ki yalnız hissetmeyin. Temennim ise yaptığınızın idrakine varmış ve ruhu yenilenmiş bireyler olarak aramıza dönmeniz.