Tarihi 19 Mayıs 2013

Hepinize tek tek helal olsun!

Galatasaray ve Galatasaraylılar için dün gecenin anlamı gerçekten bambaşkaydı. Sarı-Kırmızılılar, geçen hafta ezeli rakipleri Fenerbahçe karşısında garantiledikleri şampiyonluğu aldıkları kupayla tescillediler. Türk Telekom Arena'yı dolduran ve Sarı-Kırmızılı renklere gönül vermiş herkes için tüyleri diken diken eden son derece keyifli ve unutulmaz bir akşamdı.

AYSAL VE TERİM FARKI
Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor karşısında kendisini sıkmadan ve zorlamadan son derece rahat bir galibiyet aldı. Sezonun flaş isimlerinden Burak Yılmaz, attığı 24 golle krallığını tescilledi. Galatasaray'ın elde ettiği bu başarıda diğer takım arkadaşlarıyla birlikte önemli bir pay sahibi oldu. Ancak, bu başarının belki de asıl önemli aktörleri ise hiç kuşkusuz Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim oldu... Başkan Aysal, göreve geldiği gün dediği gibi tek amacının sportif başarı olduğunu ortaya koydu.
Yaptığı kaliteli ve flaş transferlerle de takımının gücüne güç kattı.
Başkan Aysal, kulübünün başarısı için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağını ortaya koydu. Terim de alınan bu başarıda en önemli pay sahiplerinden biri. Cesur Yürekli Terim, kendisine verilen cezalara karşın yedek kulübesinde olmasa da tribündeki varlığıyla bile oyuncularının üzerindeki etkisini son düdüğe kadar sürdürdü.
Bir çalıştırıcının olması gereken bütün niteliklere sahip olduğunu yine gösterdi. Ve 8 yılda aldığı 6 şampiyonlukla tarihe geçti.

FUTBOL DOSTLUKTUR
Karşılaşma öncesi taraftarların Trabzonsporlu oyunculara yaklaşımı, Sarı-Kırmızılı futbolcuların meslektaşlarına gösterdikleri misafirperverlik futbolumuzda olması gereken görüntülerdi. Dün gece Arena'da yaşanan her şeyde emeği geçen herkese tek tek helal olsun...