Tarihi 23 Nisan 2012

Bu kadar şanssızlık olmaz

Maç çok güzel bir atmosferde başladı. Seyirciler, futbolcular, teknik adamlar, hepsi mükemmel bir centilmenlik örneği altındamaça başladılar. Galatasaray çok arzulu ve istekli başladı. Ziegler'in golüne kadar sahanın mutlak hakimiydi Sarı-Kırmızılılar.

AYDINUS DOĞRADI
Ancak Fenerbahçe, takımı da çok dirençli bir tepki koydu ortaya. Fenerbahçe özellikle ayağa paslarla Cimbom'un dengesini bozdu. Galatasaray kanatlara inmeyi ve duran toplardan gol bulmayı çok arzuladı. Nitekim beraberliği de yakaladı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, çok yoruldu. Bu arada Fırat Aydınus, maçı ince ince doğradı, tüm takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı...

TOPARLANIN!
Son toplarda ise Galatasaray çok şanssızdı. Öte yandan, şunu belirtmek lazım ki ligimizde Süper Final'e yakışır bir 4'lü final izliyoruz. Şunu da belirtmekte fayda var. Volkan Demirel, kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardı. Çok iyi oynadı. Sonuca direk etki etti. Sonuç olarak Galatasaray kazansa 'Şampiyonum' diyecekti. Önemli bir avantajı kaybetti. Ama puan durumuna bakıldığında Galatasaray 2 puan ileride. Yani bu ne demek? İpler senin elinde. Çık Aslanlar gibi oyna. 4 maçı kazan. Şampiyon ol. Bu takımın bunu yapabilecek gücü var. Bu sezon ilk kez bir derbi kaybettiler. Taraftarı anlıyorum ama bir takımın her maçı kazanacak diye bir lüksü yok. Mühim olan bu takımın arkasında durmak. Hem de kötü gününde!