Tarihi 26 Mart 2012

Dertlere derman Elmander!

Play-ofllar'a 3 kala seyrettiğimiz derbi mücadelesi, kıran kıran bir mücadeleye sahne oldu. Trabzonspor takımı öyle bir motive olmuştu ki maça, Burak Yılmaz-Olcan Adın ve Volkan Şen üçlüsü biraz daha becerikli olabilseler ilk yarıda işi bitirirlerdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, özellikle orta sahayı çok iyi hazırlamıştı maça. Colman, Zokora, Alanzinho üçlüsü ilk yarıda çok iyi oyun ortaya koydular.
Bu tablonun ortaya çıkmasında en önemli etken bence Johan Elmander'in olmayışı. Elmander o kadar çok takım savunmasına yardımcı oluyor ki, kendisiyle birlikte takımı da ateşliyor. Elmander sadece forvette değil sahanın her yerinde mücadele eden bir oyuncu. Son haftalarda Necati-
Elmander
ikilisi müthiş bir uyum sağlamışlardı. Dün gece maçın ilk yarısında Milan Baros-Necati Ateş uyumu zaaf gösterince, Bordo-Mavililer istediği skoru da elde etti.

BU OYUNA 1 PUAN İYİDİR
2. yarının hemen başında Sarı-Kırmızılılar'ın genç yeteneği Emre Çolak'ın müthiş şutu auta çıkınca Galatasaraylılar, paniklemeye devam ettiler.
Trabzon orta sahası, belki de daha önce hiç olmadığı kadar arzulu ve istekliydi. Bu üstünlük zorlu mücadelenin 81. dakikasına kadar da devam etti. Penaltı golü Cim-Bom'a tabir yerindeyse hayat verdi. Normal şartlar altında bakarsanız Galatasaray gibi bir takım için beraberlik tabii ki kötü bir skor ama dün geceki Trabzonspor karşısında alınan 1 puan Aslanlar için fena değil. Mehmet Batdal'ın karşılaşmanın son dakikalarında kaçırdığı goller fecaatti bir yandan.
Herşeye rağmen sampiyonluk yolunda Cim Bom yürümeye devam ediyor.
Sarı-Kırmızılılar, bu maçı unutup önce ligde kalan 2 karşılaşmaya sonra play-off'a bakmalı.