RAFET TERCANLI

RAFET TERCANLI

Tarihi 22 Mayıs 2015

Bostancı'da Sezen fırtınası

'Hafta sonu ne yapmalıyım?' diye düşünenler... Konser, sergi, tiyatro, sinema ve gösteri dünyasının en renkli seçenekleriyle en güzel mekanları sizler için derledim...

Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu, 3 gün üst üste Bostancı Gösteri Merkezi'nde! Minik Serçe; bu akşam, yarın 24 Mayıs tarihinde vereceği konserlerde sevilen şarkılarını hayranlarıyla seslendirecek.

Bilet fiyatları:
1. Kategori - 154 TL,
2. Kategori - 123 TL,
3. Kategori - 112 TL,
4. Kategori - 100 TL,
5. Kategori - 89 TL,
6. Kategori - 78.5 TL.


Cem Adrian:
Tarih: Bugün
Saat: 21:30
Yer: Beyrut Performance, İstanbul
4 Kişilik VIP - 395. TL,
3 Kişilik VIP - 295. TL
2 Kişilik VIP - 200. TL,
Normal - 56.5 TL.

Fettah Can:
Tarih: Bugün
Saat: 22:00
Yer: Jolly Joker,
İstanbul VIP - 169.5 TL,
Normal - 62 TL.

Mehmet Erdem
Tarih: Bugün
Saat: 22:00
Yer: Jolly Joker, Bursa
VIP - 79 TL,
Normal - 39 TL.

Mabel Matiz
Tarih: 23 Mayıs Cumartesi
Saat: 22:30
Yer: Kadıköy Sahne, İstanbul
1. Kategori: 50 TL.

Halil Sezai
Tarih: 23 Mayıs Cumartesi
Saat: 21:30 Yer: Beyrut Performance, İstanbul
4 Kişilik VIP - 425 TL
3 Kişilik VIP - 315 TL
2 Kişilik VIP - 200 TL
Normal - 56.5 TL

Koray Candemir

Tarih:
Bugün
Saat: 23:59
Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi, İstanbul
1. Kategori - 39.5 TL

Yaşar
Tarih:
Cumartesi
Saat: 22:00
Yer: Jolly Joker, Ankara
Sahne Önü 135. TL
Vip - 90. TL
Normal - 45. TL

Zeynep Casalini
Tarih:
Cumartesi
Saat: 22:30
Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi
1. Kategori - 28.50 TL

Müzede tatil

Alışılmışın dışında bir tatil konsepti arıyor; 1 buçuk saatlik uçak yolculuğuyla şehrin tüm karmaşasını geride bırakmak ve masalsı bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız Kapadokya sizin için unutulmaz bir alternatif olabilir. Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her köşesinde hissedebileceğiniz adreslerden biri de Museum Hotel… Türkiye'nin ilk ve tek müze otelinde tüm odalar, restoran, lobi, dış mekanları Nevşehir Müzesi'ne kayıtlı paha biçilmez antikalarla dekore edilmiş… Türkiye'nin tek Relais & Chateaux oteli olan Museum'un terasında Kapadokya manzarasına karşı masaj yaptırmak da mümkün.

Babylon Kilyos'ta festival zamanı


Yarın gün boyunca Babylon Kilyos'un yeşille maviyi buluşturan etkileyici doğasında gerçekleştirilecek 'Babylon Soundgarden', DJ'lerin performanslarını sergileyeceği bir platforma dönüşüyor. Festivalin dikkat çeken isimleri arasında Anna Calvi, indie rock'un efsane isimlerinden Wild Beasts, acid house ve teknonun en önemli projelerinden Acid Arab ile psikedelik rock ve folk rock'ın son dönemdeki ünlü grubu Goat ile saksafon efsanesi Orlando Julius bulunuyor. Festival, saat 15.00'te başlıyor.

Olympia sirki Vialand'de


Muhteşem sahne şovları, sihirbazlık gösterileri, palyaçolar, muhteşem akrobasi gösterileri, Brezilya'dan gelen ünlü Jonglor'ün inanılmaz gösterisi ve daha birçok nefes kesen ödüllü gösteri Olympia Sirki Vialand'de 7'den 70'e sizleri bekliyor.

Küçük Prens Bana Dedi ki


Dünyanın
en çok satan kitabı, Antoine de Saint-Exupery'nin Küçük Prens'inden yola çıkarak Ali Poyrazğolu'nun yazdığı "Küçük Prens Bana Dedi Ki", bugün Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahneleniyor.

Yarının Dünyası


Bu
hafta vizyona giren filmin başrol oyuncusu George Clooney. Filmde, bilime çok meraklı bir genç olan Casey Newton ile mucit Frank Walker'ın (George Clooney) yalnızca hafızalarında yer alan bir yer ve zamana, gizemli bir yolculuğa çıkmaları anlatılıyor.