Tarihi 11 Aralık 2016

Yılbaşında eğlenmek kaç lira?

Yeni yıl geliyor… Henüz herhangi bir plan ve program yapmadıysanız size bazı öneriler vereceğim. 2016 zorlu, üzücü ve kasvetli bir yıldı. 2016'yı uğurlayıp 2017'ye girdiğimiz gece biraz eğlenmek, yeni yıla umutlarla girmek ve geçmiş yılın tüm izlerini silmek adına keyifli bir şeyler yapmak isterseniz işte size alternatifler:
Yılbaşı gecesi İstanbul Levent Whydham Grand Otel'de Candan Erçetin sahne alacak. Candan Erçetin'i izlemek için üç ayrı kategoride fiyatlandırma var. Platinum masa bin 150 TL, gold masa 890 TL, silver masa ise 680 TL.
İstanbul Ataşehir Sheraton Grand'da ise Berkay hayranları unutulmaz bir yeni yıl akşamı geçirecek.
Berkay'ın sahne alacağı İstanbul Ataşehir Sheraton Grand'daki fiyatlandırma ise şöyle:
Platinum loca 3 bin 660 TL, gold loca 3 bin 160 TL, normal Loca 2 bin 660 TL, VIP bistro bin 280 TL, normal bistro bin 80 TL, normal giriş 179 TL.
Berkay'da satışa sunulan 4 bin 200 TL'lik platinum localar tükenmiş bile… Sibel Can ve Murat Dalkılıç da İstanbul Yeşilköy Wow Otel'de sahne alacak. Bu ikiliyi izlemek isteyenler için 10 kişilik masa 4 bin 480 TL.
Ankara Vogue İncek Otel'de de İrem Derici var. Sıcak, soğuk aperatiflerin ve limitsiz yerli-yabancı içkinin bulunduğu mönü eşliğinde İrem Derici ile eğlenmenin bedeli ise 250 TL'den başlıyor. Tabii mönüdeki seçenekleri arttırabilmek mümkün.
İstanbul Hilton Bosphorus Convention Hall 2'de gerçekleşecek olan gecede de Kerimcan Durmaz, Yasin Keleş, Caner Çalışır ve Ece Gürsel & DJ Sözden gibi Türkiye'nin en ünlü isimleri hayranlarını coşturacak.
Bu isimlerle eğlenerek yeni yıla girmek için ödenecek tutar ise şöyle:
8 kişilik Deluxe loca 4 bin 200 TL, platinum loca 3 bin 360 TL, platinum loca 2 bin 520 TL, gold loca 2 bin 520 TL, gold loca bin 890 TL, silver loca 2 bin 120 TL, VIP Bistro bin 60 TL, normal bistro 860 TL.
Şu an benim bilgim dahilinde olan yılbaşı gecesi programları bunlar… Gecenize renk katabilecek önerileri paylaştım sizinle… Aklınıza yatan olursa alternatifler arasına yazın.

***

GÜLMEK GARANTİ
Tam da gülmeye ihtiyacım; daha doğrusu gülmeye ihtiyacımız olduğu bir dönemde geçen hafta gösterime giren 'Görümce' filmi herkese ilaç gibi gelecek. Filmi kahkahalarla izledim.
Benimle beraber sinema salonunu dolduran onca insan da aynı şekilde filmden büyük keyif aldı.
Senaryosuna imza attığı 'Deliha' filmiyle rüştünü ispat eden Gupse Özay, bir kez daha senaryosu kendisine ait sinema projesiyle adını beyazperdeye kazımış oldu.
Kendi hayatından yola çıkarak yazdığı senaryosunda ağabeyi henüz evli değilken gelin adayına çok çektirdiğini itiraf eden Gupse Özay ile ekibi gerçekten muhteşem bir işe imza atmışlar.
Uzmanlar kahkaha atmanın, içten gülmenin birçok hastalığa ve derde iyi geldiğini savunuyorlar. Her attığınız kahkaha, her gülümsemeniz mutluluk hormonun salgılanmasını sağlıyor ve bu da birçok hastalığın doğal iyileşme sürecine yardımcı oluyor diyorlar.
Eğer mutsuzsanız, hayatınızda düzgün gitmeyen bir şeyler varsa kendinize vakit ayırın ve en yakınınızdaki bir sinemaya gidip Görümce'yi izleyin.
Filmin bir diğer kahramanı ise Buğra Gülsoy... Buğra'yı yıllardır izlerim ve onunla birçok yerde de karşılaşırım. Ancak bana ne oyunculuğu adına ne de insan olarak kendisinden hiçbir şey geçmez.
Ama bu filmde gerçekten oyunculuğuna ve karaktere verdiği cana hayran kaldım.
Eda Ece ve Zeynep Kankonde de rollerine çok yakışmışlar.
Başarı, ekip işidir. Ekip iyiyse, enerji varsa o işte başarı gelir.
Bu açıdan bence daha uzun yıllar Gupse Özay ile kahkahalar atacağız.