Tarihi 30 Ağustos 2015

Yeni trend Jetroll

Geçtiğimiz hafta Mono İletişim'in sahibi arkadaşım Selin Türkmen ile buluşup sohbet ettik. Şu aralar çok keyifli işler yapıyor ortağı ile. Projelerimizi anlattık birbirimize. İnsanın fikir alışverişi yapacak arkadaşlarının olması şahane bir durum. Selin Türkmen de benim gibi teknoloji meraklısı. Esasında o işi ile ilgili olduğu için tüm detaylarına hakim. Bana telefonundan bir fotoğraf gösterdi bu teknolojiye bayılacaksın diyerek. Görür görmez "Aaa ben bunu biliyorum gazetelerde boy boy Justin Bieber kullanırken haberlerini gördüm" dedim..
Dünyada Justin Bieber, Brooklyn Beckham gibi ünlü starların kullandığı teknoloji keyfi Jetroll'yü anlattı bana.
Son derece eğlenceli kaykay ve elektrikli motorlu taşıma kombinasyonu bu araç büyük bir trend halinde ve artık Türkiye'de kullanılmaya başlamış. Jetroll, kolay kullanmanın yanı sıra farklı renk seçenekleri ve renkli ışıklandırma sistemiyle hayatınızın bir parçası olacak gibi görünüyor. 15 km'ye kadar gidebileceğiniz bu eğlenceli araçla isterseniz gündüz deniz kenarında gezin, isterseniz hafta sonu parklarda dolaşın. Yoğun şehir karmaşası içerisinde Jetroll ile park sorunu derdine son. Siz de hayatınızı kolaylaştırırken aynı zamanda eğlenmek istiyorsanız www. jetroll.com.tr adresinden kendinize bir Jetroll edinin…

***
İLAÇ GİBİ ALBÜM
Geçen hafta bir albüm hediye edildi bana… Albümün sahibi imzalayarak hediye etti. En değerlisi de oydu zaten. Arabamda günlerdir o CD çalıyor. Asiye Palu'nun "Bu Aşkı Yaşayalım" adını verdiği albümünden bahsediyorum. Asiye Palu, kanun sanatçısı… Hem kanununu çalıyor hem de muhteşem bir sesi var. Çok defalar sahnede izledim kendisini.
İnsanı yormadan öyle güzel söylüyorki şarkılarını. Sahnedeki o güzelliği albümüne de yansıtmış. Uzun yol albümü olmuş bence. O kadar popüler müzik şarkıları dinlemeye alışmışım ki. Asiye Palu'nun "Bu Aşkı Yaşıyalım" albümü bana ilaç gibi geldi. Albüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda satışta. Dinleyin bana hak vereceksiniz. Şansı bol olsun diyorum.

***
ÜZDÜLER
Sanat dünyasından ardı ardına gelen ayrılıklar beni çok üzdü. Keremcem ve Seda Güven'in ardından Birkan Sokullu ve Aslı Enver ayrılığı. Keremcem'i çok severim inanılmaz bir adamdır. Sakin huzurlu, keyifli. Büyük bir aşkla da evlendiklerini biliyorum. Ama işte aynı evde olunca ne yaşanıyor, neler oluyor dışarıdan bilemiyorsun.
Kim boşanmak için evlenir ki.
Hani bir söz vardır ya "Evlilik aşkı öldürüyor". Evlendikten sonra aşkın bitip bitmeyeceği hep tartışma konusu olmuştur.
Bazıları için evlilik aşkı öldürür bazıları içinde aşkı insanlar öldürür… Bu ayrılık haberlerinden sonra gerçekten hangisine inanacağımı şaşırdım. Sadece aşk olsun… Mutluluk olsun, huzur olsun, sağlık olsun. Keremcem ve Seda Güven, Birkan Sokullu ve Aslı Enver yeni hayatlarında çok mutlu olsunlar. Yine çok sevilsinler ve sevsinler…

***
GEÇMİŞ OLSUN
Uzun zamandır biliyordum Levent Kırca'nın karaciğer kanserine yakalandığını ve hastanede yattığını.
O kötü hastalık olunca elim varmıyor yazmaya hiç… Kemoterapi tedavisine başladı. Eski eşine tedavi sürecinde destek veren ve yanından bir an olsun ayrılmayan isim de Oya Başar. Yıllar önce meme kanserine yakalanan Oya Başar'ın sol göğsünün yarısı ve lenfleri alınmıştı.
O süreci en iyi bilen isimlerin başında gelir Oya Başar. annemin ilk kansere yakalandığını öğrendiğimde çok defa kendisini arayıp süreç ile ilgili bilgiler almıştım. O kadar motive etmişti ki beni sağolsun eminim şimdi aynı motivasyonu Levent Kırca içinde yapıyordur. Levent Kırca'nın vücudu aldığım duyumlara göre tedaviye cevap veriyormuş. Allah sağlık versin… Geçsin, bitsin ve gitsin inşallah tez zamanda…