Tarihi 1 Şubat 2015

Sihirli dokunuş

Gazetelerin magazin sayfalarında gördüğünüz ünlü hatunlar ve benim de etrafımda olanlara arada dikkat ediyor musunuz? Hani bir anda gençleşiyorlar, suratları geriliyor ama hiç ortadan kaybolmuyorlar.
Dikiş izi yok, kesme-biçme yok ama yüzlerine bir aydınlık bir ferahlık ve bir gerginlik geliyor.
Sosyetenin en önemli isimlerinden biri olan yakın arkadaşımda bir gençleşme bir gerginlik. Sordum 'Ne yapıyorsun sen?' diye. Saklamaz o olanı biteni, ne yaparsa da söyler.
İple yüz asma yani 'ameliyatsız iple ağ tekniği' yaptırmış.
Bu sıra tüm gençlik belirtisi gösteren hatunların gittiği adresmiş Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor Eser Aydoğdu.
Dr. Eser Aydoğdu,
cilt gençleştirmede yeni teknoloji ile lokal anestezi kremleriyle yüzü uyuşturup cilde göre 40 ile 60 dakika arasında ince iğnelerin ucuna yerleştirilen iplerle sarkan derinin altına girerek kolejen üretiminin uyarılmasına yardımcı oluyormuş. 1.5-2 yıl kalıcılığı olan bu teknikle kesme olmadan biçme olmadan hayatınıza devam ediyorsunuz.
Banyo da yapıyorsunuz güneşe de çıkıyorsunuz, denize de giriyorsunuz.
Hadi biraz kendinize bakma zamanı kendiniz için bir şey yapın ve Dr. Eser Aydoğdu'yu bence araştırın. Hatta ulaşın o gazetede gördüğünüz hatunlara yaptığı sihirli dokunuşları size de yapsın.

***

Yeni kitap geliyor
Geçen hafta yazmıştım geleneksel Uludağ sezonunu açtığımı. Bu hafta da yine organizasyon için oradaydım birde 8 Şubat haftası gidicem.
Uludağ'da 7. kitabımı yazmaya başladım iyi geldi bana.
O kadar şey birikmiş ki içimde bir anda çözüldüm. 4 gün işimin olmadığı zaman diliminde bilgisayarım ve ben otel odasında baş başa… Bu kitabı yazmaya esasında 4 yıl önce başlamıştım. Sonra yazarken aklıma başka bir fikir geldi, onu yazmaya başladım o okuyucu ile buluştu bu öyle kalmıştı. Otel odasında bilgisayarı karıştırırken önüme gelince başladım ve gidiyor.
Nisan ayı sonuna yetiştirmeyi planlıyorum.
Heyecanıma ortak olacağınız günü sabırsızlıkla bekliyorum.

***

Zirvede rekor
Uludağ demişken bu hafta da olan biteni anlatayım size. Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali Whitefest rekor katılımcı sayısına ulaştı bu hafta.
Yani ikinci etapta. Erdem Kınay ve Merve Özbey performansı görülmeye değerdi. Erdem Kınay'ın kendine öz yaptığı şarkılar ve onları yorumlayan Merve Özbey gerçekten gençlerin nabzını iyi biliyorlar.
Bu arada Erdem Kınay prodüktörlüğünde Merve Özbey'in bir aya kalmaz kendi albümü çıkıyor.
Ben şarkıların bazılarını dinlemiştim Erdem Kınay yine döktürmüş o minik dev kadın Merve Özbey de muhteşem okumuştu.
Uzun zaman sonra beklediğim albüm bu gerçekten. Demet Akalın her şeyde rekor kırdığı gibi sanırım Uludağ Gençlik Festivali'nde en çok çıkan sanatçı ünvanıyla da rekor kırmış oluyor. Bu sene 11. yılıymış.
Geçen sene Hira'nın doğumu aynı tarihlere geldiği için katılamamış. Bu sene tüm izleyenler çok eğlendiklerini söyleyerek ayrıldı mekandan.
Ben 3. etabı yani 8 Şubat'ı bekliyorum sabırsızlıkla. Bu yıl doğum günümü Uludağ'da kutluyor olacağım.
Detayları yine anlatıyor olacağım….