Tarihi 16 Kasım 2014

Kral festival

İstanbul'da birçok festival yapılıyor.
Elimden geldiğince de hepsine katılmaya çalışıyorum. Ama 3 günlük bir festival düzenlendi ki; görülmeye değerdi. Bugün son günü eğer yapacak başka bir şeyiniz yoksa mutlaka gidin derim. Bu festivalin adı Kral Feast… Türkiye'nin lider müzik yayın grubu olan Kral Grubu'nun 20. yılı sebebiyle düzenlenen Kral Feast, Cuma akşamı Rock ve Rap müziğin ünlü isimlerinin konserleri ile başladı. Dün akşam ise Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, fantezi ve arabesk müziğin dev isimleriyle devam etti.
Bu akşam ise Pop müziğinin ünlü isimleri sahnede olacak.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in katkılarıyla Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen festivale 90'ın üzerinde sanatçı katılmış oluyor.
Tüm konserler ücretsiz… Bu arada ben Kral Feast sayesinde ilk defa Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ni gördüm muhteşem bir yer yapmışlar.

***

Parlayan yıldız Nur Yerlitaş

Son dönemin en ünlü ismi Nur Yerlitaş… Tüm şarkıcıları, oyuncuları solladı gidiyor. Herkes onun samimiyetini, içtenliğini ve doğallığını sevdi. Şahsına munasır bir kadındır Nur Yerlitaş… Televizyonda ne görüyorsanız normal halinde de öyledir.
Hüznünü, üzüntüsünü hiç belli etmez içinde yaşar size hiç yansıtmaz.
Bu çıkan caps'leri televizyondaki samimiyeti reklamcıların, organizatörlerin dikkatini çekmiş durumda. Son dönemin en aranan ismi. Biz geçen hafta bir iş anlaşması yaptık. Onun popüler kısmının profosyonel yönetimi benim ve ekibimin tarafından yürütülmeye başlandı. Ben farkındayım dedim ya son dönemin en popüler ismi Nur Yerlitaş diye. İş birliğimizi duyurduğumuzdan sonra daha çok anladım.
Telefonlarımız hiç susmuyor. Nur Hanım için böyle bir teklifimiz var, Nur Hanım'ı alışveriş merkezimizde hanımlarla sohbete davet etmek istiyoruz, Nur Hanım'la bir röportaj yapmak isteriz.
Nur Yerlitaş markaların dikkatini çekip kendi markalarıyla yan yana getirmek istedikleri isim olmuş.
Şimdilerde iki firma ile pazarlık halindeyiz reklam filmi için. Biri bir bankanın diğeri ise bir tekstil firmasının reklam kampanyası. İki hafta içinde netleştirmiş olacağız. Her iki firmanın da sunduğu kampanya da çok güzel. Yani kısaca yakında evinize daha çok konuk olacak Nur Yerlitaş.

***

Müzik ziyafeti

Son 13 haftanın en çok dinlenen şarkılarının başında geliyor 'İskender Paydaş Zamansız Şarkılar II' içinde yer alan İskender Paydaş feat Tarkan "Hop De".
Albüm satış listelerinde de iyi, dinlenme listelerinde de.
Paydaş kurduğu orkestrası ile konserler veriyor, bayii toplantılarında sahneye çıkıyor eğlenceli müzik yapıyor.
Türkiye'de yok olan bir açığı kapatıyor Paydaş ve Orkestrası… Bilindik şarkılarla eğlenceli bir iş yapıyorlar. Onlar sahneye çıktığı an itibariyle şarkılara eşlik ediyor ve eğlenmeye başlıyorsun.
Yarın akşam İskender Paydaş ve Orkestrası Jolly Joker İstanbul sahnesinde muhteşem bir konser verecek ve bu konserde sahne konukları da var. O konuklar İrem Derici, Mustafa Ceceli, Murat Dalkılıç ve Sibel Tüzün. Hepsi en sevdikleri şarkıları sahne de seslendirecekler.
Esasında sürpriz ama ben size söylemek istedim İrem Derici ve Mustafa Ceceli düet yapacaklar ve ben de İskender Paydaş ve Orkestası yılın düetine imza atmış olacak. Daha birçok sürpriz bekliyor gelen dinleyiciyi. Konserin biletleri tükenmek üzere. Eğer güzel bir müzik ziyafeti çekmek istiyorsanız acele edin derim.