Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 18 Eylül 2017

Fenerbahçe kendine geldi

SEZON iyi bir giriş yapamayan Fenerbahçe, dün Alanya'da aldığı farklı galibiyetle üzerindeki kara bulutları da dağıttı. Sarı-Lacivertliler dün maça istediği gibi başlayamasa da ardından tecrübesiyle ve isteğiyle sahadan galip ayrılmayı başardı. Bu galibiyet eminim ki futbolcuların düşük olan özgüvenini de artıracaktır.
Tottenham'dan kiralanan Janssen ve Zenit'ten alınan Guiliano da takıma uyum sağlamaya başladıklarını dün ortaya koydukları başarılı performansla gösterdi. Hollandalı forvet Janssen bence vatandaşı Van Persie ve İspanyol Soldado'yu bu sezon kulübeye mahkum edecek. Janssen, temposu ve fizik gücü ile rakiplerinin birkaç adım önünde.

VALBUENA MÜTHİŞTİ
Fenerbahçe'nin Alanya deplasmanında iki golünü kaydeden Valbuena, maçın yıldızıydı. Fransız yıldız 32 yaşında olmasına rağmen saha içinde attığı deparlarla gençlere taş çıkarttı. Teknik direktör Aykut Kocaman da Alanyaspor'u iyi analiz etmişti.
Rakiplerinin açık oynayacağını bilen Kocaman, doğru hamlelerle fişi çekti. Ancak Alanyaspor'un ligin en güçsüz takımlarından biri olduğunu da hesaba katarsak dün alınan galibiyet Fenerbahçe için bir ölçüt olmamalı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş ile Kadıköy'de oynayacakları derbi Fenerbahçe'nin gerçek performansını ortaya koyacaktır.

MAÇIN EN İYİSİ VALBUENA
Attığı iki golle maça damga vuran isimdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BİROL
Alanyasporlu futbolcu dün çok etkisizdi.