Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 13 Ağustos 2017

Fenerbahçe hazır değil

Yeni teknik direktörü ve yenilenmiş kadrosu ile Süper Lig'de ilk maçına çıkan Fenerbahçe, Göztepe karşısında golü erken bulunca herkes maçın çok kolay geçeceğini düşündü. Ancak Sarı-Kırmızılılar, beraberlik golünü erken bulunca karşılaşmanın seyri tamamen değişti. Göztepe'nin Castro ile bulduğu golde kaleci Volkan Demirel yaptığı kritik hata ile takımını resmen yaktı. Bu gol onun gibi tecrübeli bir kaleciye hiç yakışmadı. Fenerbahçe kalesinde eşitlik sayısını gördükten sonra oyunda istediklerini bir türlü gerçekleştiremedi.
Baştan aşağı yenilenen Göztepe karşısında organize olmakta zorluk çeken Sarı-Lacivertliler, geçen sezon kaybettikleri özgüvenlerini henüz toparlayamamış gibiler.

VAN PERSIE DÖKÜLDÜ
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen Van Persie, dün yine sahada yokları oynadı. Rakibe önde neredeyse hiç baskı uygulamayan Hollandalı, takımını bir kişi eksik oynattı.
Fenerbahçe'nin geçen sezonki kısır futbolundaki en büyük etken olan orta alandaki Mehmet Topal- Josef ikilisinden Aykut Kocaman da vazgeçmemiş.
Hal böyle olanca Kanarya dün yine hücumda çok etkisizdi. Sonuç olarak Fenerbahçe dün İzmir'de 2 puan bıraktı ve lige özgüvenle başlama fırsatını geri çevirdi. Göztepe karşısındaki görüntüsü ile yeteri kadar umut vermeyen Fenerbahçe'de artık gözler yeni transferler Soldado ve Giuliano'da olacak. Bakalım bu ikili Kanarya'ya nasıl bir katkı sağlayacak..

MAÇIN EN İYİSİ CASTRO
Portekizli oyuncu takımını çok iyi yönetti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ VAN PERSIE
Hollandalı dün sahada yok gibiydi.