Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 27 Kasım 2015

Helal olsun size!

Fenerbahçe takımı dün gece soğuk hava şartlarına rağmen Norveç'te deplasmanda değil de sanki kendi sahasında gibi oynadı. Özellikle ilk maçta almış olduğu mağlubiyetin rövanşını alırcasına harika bir performans gösterdi.
İlk yarıda orta sahada Souza'nın atmış olduğu şutu kaleci zorlukla çıkardı. Fenerbahçe Ozan Tufan ve Diego ile pozisyonlar buldu. Gökhan Gönül ve Hasan Ali'nin kanat organizasyonları mükemmeldi. Fenerbahçe bu şekilde rakibine karşı büyük bir baskı kurdu. Fenerbahçe ilk yarıyı gol atmadan kapattı. Ancak ilk yarıdaki oyunun hakkı bu değildi.
Kısmet ikinci yarıyaymış.
Aslında Fenerbahçe ilk yarıdan daha etkisiz başlasa da istediği gollere ikinci 45 dakikada buldu. Alper Potuk'un müthiş ortasına Fernandao aynı güzellikte kafa ile topu ağlara gönderdi...
Müthiş bir organizasyondu.
Bu golün akabinde Fernandao'nun girdiği pozisyonu çok iyi takip eden ve Ozan Tufan farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikalarda kulağımız Celtic-Ajax maçındaydı. 1-1 devam eden maç 88'de 2-1 olunca tur gelecek maça kaldı.. Ama Celtic'in tüm ümitleri tükendi. Ben Fenerbahçe'nin bir aksilik çıkmazsa turu geçeceğine inanıyorum. Fenerbahçe belki dün gece en etkili maçlarından birini oynadı. Fernandao Avrupa kupaları için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Alper, Gökhan Gönül'ün arzulu futbolları, maçın yıldızlarından biri olan Ozan Tufan'ın iyi oyununu bir golle süslemesi dikkat çeken taraflardı.

MAÇIN EN iYiSi OZAN TUFAN
Son zamanların en iyi Ozan Tufan'ıydı.. Basmadık yer bırakmadı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ RİNDARøY
Molde'de kasti faul yapıp kırmızı kart gören Rindarøy maçın kötüsü