Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 4 Eylül 2015

Ayaklarınıza sağlık!

Dün geceki skorlardan sonra iyiden iyiye bizim tek rakibimiz Hollanda olduğu ortaya çıktı.
Dün gece çok zor bir karşılaşma olduğunu söyleyemem. Neden söyleyemem çünkü Fatih hoca, sahaya sürdüğü kadro tamamiyle kendine güvenen inanan, özgüveni ofansif anlamda çok yüksek oyuncu grubuyla sahadaydı.
Bu anlamda Fatih hocayı tebrik ediyorum.
Maçın golü 77'de Selçuk'tan geldi ama maalesef futbol böyle değişken bir oyun.
Maçın başlarında kaçırdıklarımızı atabilsek düğümü çok daha önce çözecektik. Dün milli takım oyuncularını hiçbir şekilde eleştiremem. Futbolun gerektirdiği herşeyi yaptılar. Bütün atak organizasyonlarını yaptılar. Baştan sona kadar herşey isabetli ve yerindeydi.
Golü bulduktan sonra Fatih hocanın Mehmet Topal hamlesi de çok doğruydu.

HER ŞEYİ YAPTIK!

Rakibimiz Hollanda'nın mağlup olduğu gecede 1 puan bence avantajdır. Dün gece millilerimiz ellerinden glen herşei yaptı. Futbol böyle birşey. O topu çizgiden içeri sokacaksın. Maçın ikinci yarıda bu kadar ofansif oynaması ve pozisyon vermesi doğaldır. Bunun sonucunda da Letonya golü buldu.
Biz yüzlerce pozisyon bulduk. Ama talihsizlik. Çocukları kutluyorum.
Rakip güçsüz diyeblirsiniz belki ama dünya futbolunda güçsüz takım artık kalmadı. Faroe Adaları Atina'da Yunanistan'ı yenebiliyor. Milli Takımımız böyle oynamaya devam etsin eminim play-off oynayacağız. Arda, Selçuk, Hakan bütün çocuklar çok iyiydi. Herkes elinden geleni yaptı ama kaleciyi geçemediler.
Eğer dün gece yenseydik 2 gün sonraki maçta Hollanda'yı yenmemiz gerekiyordu. Hala aynı matematik geçerli. Hollanda'yı evimizde mağlup edersek üzerlerine çıkıyoruz. Eminim ki biz pazar gecesi taraftarımızın da müthiş desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılıp play-off için avantaj yakalaacağız. Ayaklarınıza sağlık çocuklar. Moral bozmak yok. Hollanda'ya bilenin.

MAÇIN EN iYiSi HAKAN&ARDA
Arda ile Hakan Çalhanoğlu'nu çok beğendim.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ KÖTÜ YOKTU
Takımın hepsi çok iyiydi. Kötü oynayan yoktu