Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 28 Nisan 2015

Hayat öpücüğü

Şampiyonluk yarışındaki 3 takım her hafta birbirine ikramda bulunuyor. Yani altın tepsiyle 'Buyrun şampiyon sen ol ben olmayayım' diyerek şampiyonluk şansı sunuyor.
Beşiktaş'ta bu avantajla sahaya çıktı.
Saha dizilişinde Olcay'ın pozisyonunda Sosa'yı Tolga'yı göbekte Atiba'yla ilerde Mustafa'yı Demba Ba'yla geçen haftaki gibi çift forvetle başlattı. Maçta Mustafa, Sosa ve Tolgay çok etkili bir bölüm oynadılar.
Özellikle Mustafa harika pozisyonlar hazırladı ve maçın ilk ya- rısında bü- tün enerjisini bir anlam- da bitirdi. 25. dakikada Atiba'nın enfes kafa golünde de Serdar Kurtuluş ile Mustafa Pektemek işbirliğinin imzası vardı. İlk yarının sonunda kalecinin atılmasıyla 1-0'ın avantajıyla soyunma odasına giden Beşiktaş 2. yarıya bir anlamda rahat çıktı. Ancak bu avantajı maalesef bıçak sırtında götürdü.

CENK İMDADA YETİŞTİ
Maçın kırılma anı çoktu. 55'te Sosa'nın Demba Ba'ya attığı pas maçın en net pozisyonuydu. Demba Ba gibi bir usta bunu değerlendiremedi.
Ardından Tolgay'ın girdiği pozisyonda kaleci Aziz başarılıydı. Necip 58'de Ahmet İlhan'a müdahalesi oyuncu sayısını eşitledi. Ardından Beşiktaş'ın ölü toplarda bu sezon yediği amatör gollerden birini daha yaşadı. Maç bu golle eşitlenmişti.
Ancak futbol çok ilginç bir oyun.
Maç Beşiktaş'ın hakimiyetiyle olmasına rağmen kontrataktan yakalandığı bir pozisyonda Karabük Beşiktaş'ı 4'e 1 yakaladı. Hakan pasını verse gol olurdu. Cenk'in attığı müthiş gol Beşiktaş için can simidi görünümünde bir yumak oldu ve gitti denilen maç hayat öpücüğü gibi sunuldu.

MAÇIN EN iYiSi MUSTAFA
Beşiktaş'ın yıldız ismi Mustafa Pektemek iyiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ HAKAN ÖZMERT
Hakan Özmert sahanın en kötüsüydü