Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 5 Mart 2015

Cimbom'a gözdağı

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin gölgesinde oynanan maçta Fenerbahçe Mersin'den avantajlı dönmeyi başardı... Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, doğal olarak Galatasaray derbisini düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı ve as oyuncuları dinlendirdi.
4 maçlık ceza alan Volkan Demirel ise maç eksikliği kapatılsın diye ilk 11'de oynadı. Aslında pek top gelmedi ona ama Mersin'in tek atağında gole engel olamadı. Emenike'nin yokluğunda Webo görev aldı. Ve bu takımın vazgeçilmez bir oyuncusu olduğunu bence gösterdi.

KUPA GOLCÜSÜ DİEGO
Fenerbahçe'ye
yıldız diye getirilen ve sadece kupa maçlarında forma giyebilen ve %100'ünü hala takıma veremeyen Diego dün gol atarak biraz olsun kendine gelmiştir. Tahmin ediyorum Galatasaray derbisinde forma giyecektir ve iyi motive olmuş bir şekilde oynayacaktır.

MEİRELES NE YAPTIN
Fenerbahçe'de
gol atan diğer bir oyuncu Sow için de parantez açmak istiyorum.
Son yıllarda Fenerbahçe'ye gelen en iyi forvet bence. Hem takım arkadaşlarıyla saha içinde çok iyi diyaloğu var hem de taraftarların gönlünde sınırsız kredisi var. Emenike kadar gol kaçırsa heralde Emenike için söylenenlerin yarısı bile Sow için söylenmez. Meireles'in kaçırdığı gol ise akıllara zarar. Emenike geçen hafta kaçırdığı pozisyonun aynısı.
6 pastan auta attı. Sonuç itiraberiyle Fenerbahçe tur için iyi bir skorla ayrılmayı başardı. Galatasaray derbisi öncesinde de bu maçın kazanılması Fenerbahçe için çok çok önemliydi..

MAÇIN EN iYiSi SOW
Attığı gol ve ortaya koyduğu futbola alkış..


MAÇIN EN KÖTÜSÜ MEİRELES
Meireles'i kaçırdığı gol için buraya yazabiliriz.