Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 29 Ağustos 2015

Kadınlar, kadınlar ahh kadınlar

* Dünyanın en güzel kadını olduklarını bütün erkeklerin idrak etmesini isterler. Kendileri henüz üç dört yaşlarındayken bunu idrak etmişlerdir. u Bütün erkekleri baştan çıkarmak isterler. Çevrelerinde baştan çıkmamış tek erkek kalmayıncaya kadar harekáta devam ederler. Ha, karşılık verirler vermezler, o başka mesele.

* Çok seviliyor olmaları yetmez, adamın yollarında sürünmesini, uğurlarında ölüp gitmesini isterler. ''Hadi be, bi kere öldün mü benim için'' diyeni kulaklarımla duydum. u Kendilerinden başka bütün kadınların yeryüzünden yok olmasını isterler.

* Her daim kavga etmek isterler.
E haklılar, insan havasız susuz yaşayabilir mi?

*
Vücutlarının güzel olduğuna inandıkları kısımlarını cümle aleme göstermek isterler. Tercihe göre alenen ya da kazaen.

* Kocalarının zengin, yakışıklı, kültürlü, başarılı, dürüst, güvenilir, sadık ve kılıbık olmasını isterler. Bu kadar meziyet kafi.
Adamın kafasına kakılacak birkaç eksiklik olmalı.

*
Anlaşılmaz olmayı, aynı zamanda anlaşılmayı isterler. Anlayan varsa beri gelsin! Bütün kadınlar tarafından kıskanılmak isterler. Zaten bütün kadınlar bütün kadınları kıskandıklarından, lüzumsuz bir istek.

* Eğer ilişki bitecekse bitiren tarafın kendileri olmasını isterler.
Olurlar da. Aksi durumda ne yapar ne eder tekrar bir araya gelir, ''terk etme'' eylemini gerçekleştirirler.

*
24 saat alışveriş etmek isterler.
Aslında bu çok önemli bir husus.
Kadınların yarısı yokluktan, öteki yarısı dükkánlar 24 saat açık olmadığından bu isteğini gerçekleştiremez.
Hal böyle olunca, gelsin bunalım.

* Dünyanın merkezi olmak isterler. Cesareti olan erkek varsa başka merkezler icat etsin.
Hiç olmazsa ''Pişman olma'' duygusunu tatmış olur.

*
Sarışın olmak isterler. Bu daha çok erkeklerin isteğine paralel bir istektir. Ancak son günlerde erkeklerin fikir değiğtirmesinden mi yoksa kadınların erkekleri hiçe saymasından mı bilinmez bir bir kırmızı olmaya başladılar.

* Otuzlu yaşlarda kalmak isterler. Nitekim kalırlar da."

KARNE

Karne günüydü. Küçük oğlan okuldan döndü. Annesi :
-Karnen nerede? diye sordu.
Çocuk güldü :
-Arkadaşıma ödünç verdim. Babasını korkutacak...

HAKEM
Maçın tam ortasında oyunculardan biri hakemin yanına yaklaşır:
- Köpeğinizin ismi nedir?
- Benim köpeğim yok ki?
- Çok garip. Hem körsünüz hem de köpeğiniz yok.

FİLOZOF
Meşhur bir filozofa:
- "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda:
- "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da
ondan" demiş.

2 AVCI
Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri birden bire yere düşer. Arkadaşı düşen adamın nefes almadığını ve gözlerinin ferinin söndüğünü görür. Bunun üzerine telefonla acil yardımı arar. "Arkadaşım öldü, ne yapabilirim" diye sorar. Telefondaki ses yanıtlar: "Sakin olun. Size yardım edebilirim. Ama önce arkadaşınızın ölüp ölmediğinden emin olalım." Telefonda bir süre sessizlik olur ve bir silah sesi işitilir. Avcı telefonu tekrar eline alır ve şöyle der: "Evet, tamam. Şimdi ne yapacağım?"

AlkışlıYorum
Mutfakta karım yemek yapıyor. 7 yaşındaki oğlum da tam arkasında karımın kafasına doğru bakışlarını dikmiş bir vaziyette duruyor. "Ne yapıyorsun?" diye sordum, cevap vermediği gibi bakışlarını da çekmedi.
Annesi arkasına dönünce hemen kaçtı.
Karıma sordum; "Benim beynimi yıkamaya çalışıyormuş." dedi. Bu veletler çok fena, çoook...

TALİBAN
Çölde Amerikalılar'dan kaçmakta olan bir Taliban umutsuzlukla su aramaktadır. Bir ara ufukta insan figürü görür gibi olunca, umutla oraya yönelir. Kurumuş bir vahanın palmiye gölgesinde bir Yahudi kravat satmaktadır.
Taliban sorar:
- Suyun var mı?
- Yok, der Yahudi ama çok güzel kravatlarım var.. Hem de indirim yaptım, kelepir, tanesi sadece 5$!!
- Manyak! A manyak! der Taliban, ben can derdine düşmüşüm, sen bana kravat mı satacan?? Hem de fahiş fiyata!! Aslında seni gebertmeliyim ama, dua et ki peşimdeler.....
- Şimdi sen benden nefret ediyorsun ama, ben sadık bir Yahudi olarak, beni öldürmek istemene karşılık sana bizim milletin ne kadar iyi olduğunu gösterecem, sana öyle bi iyilik yapacam ki...Bak...buraya 2 km mesafede bir meyhane var. Orada istemediğin kadar, buz gibi su var. Hem de bedava!!! Bu iyiliğimi de unutma!!!
Küfürün bini bi para, Taliban, Yahudi'nin tarif ettiği istikamete doğru koşarak uzaklaşır. Bir saat kadar sonra, sürüne sürüne ve ağzı kurumuş bir halde geri dönmüştür:
Adi kardeşin beni kravatsız dükkana sokmadı!!!