Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 27 Mayıs 2015

Erkeklerle ilgili gerçekler

Genellikle, çoğu çocuk ruhlu olurlar.
Şefkat ve ilgiye olan açlıkları onları dayanıksız hale getirir.
Bazı duyguları kadınlardan ağır bir şekilde yaşarlar.
Sevdiklerini çoğu zaman saklarlar ve karşı cinsi krize sokarlar.
Eski sevgililerinin bir başkasıyla olmalarını kaldıramazlar.
Kıskanç değilim diyen bir erkek dahi bırakın sevgilisini, normal bir kız arkadaşını bile kıskanır.
Belli etmez.
Bazıları romantiktir, bazıları ise ayı. Kızmayın ama durum bu kadınlarda da var aynıları.
Evet kıllıdırlar.
Bazıları omuzlarındaki sorumluluk yükünü taşıyamaz baba parası yemeye devam eder.
En çok sevgililerini, en iyi karılarını, en uzun annelerini severler.
Babalarını model olarak görenler çoğunluktadır.
İş yaptırmak için, işin içine tehlike unsuru katmak gerekir.
Aman yangın çıkmasın dediğiniz anda, erkek, mangalın başına gider.
Hiç bitmeyecekmiş gibi sevip, hiç sevmemiş gibi bitirirler.
Erkek, sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "ben" likleri yara alır.
Erkekler kibar doğmazlar.
Kibarlığı sonradan öğrenirler. kadınlar gibi hassas, sade ve zarif de olamazlar. İçlerinden geldiği gibi harket ederler, rahat olmayı severler, kendilerini fazla kasmazlar. Bi de unutmadan, kadınlara göre çok daha fazla terlerler...

Erkekler cesur kadından korkarlar.
Hiç aşık olmamış gibi duranı bile aşkın en büyüklerinden birini yaşamıştır. Büyük bir kayıpla bitmiştir ilişkisi, bu nedenle eski tempoda sevmeme kararı almıştır en doğrusu bu sanarak.
Ne kadar gizemli, ketum görünürlerse görünsünler bi kız ilgilerini çektiğinde yelkenleri hemen suya indirirler. Böylesi candır, kız kısmının hoşuna gider o da ayrıdır.

BÖCEK
İstanbul'da 20 elemanlı bir kuyumcu atölyesi işleten bir işverenim. Geçen yaz gece mesailerimiz bir hayli çoktu, benim öyküm yemekle ilgili. Elemanlarıma çok sevdiğimiz büfeci arkadaşımızdan sosisli patates söylüyorduk ama gel gelelim elemanlarımız patatesin içinden böcek çıktığını söylediler. Ben büfeci arkadaşı çağırıp ikaz ettim. Bir gün sonra tekrar aynı yiyeceği aynı büfecimize söyledim. On dakika sonra elemanlarımdan bir tanesi elinde patates kızartmasıyla bana geldi ve içinde kızartma olmuş böceğe rastladım. Hemen yanıma büfeciyi çağırdım ve sordum "ne iş" büfecinin cevabı ise: -"Abi kusura bakma o kadar temizlemiştim gene de kalmış ha!"

FİLOZOF
Eski çağlarda yaşayan bir filozof, daima gerçekleri söylediği için kralı kızdırmıştı. Kral filozofa ölüm cezası verdi ve ölmeden önce filozofun zekasıyla alay etmek için ona şöyle dedi:
-Ölmeden önce son bir cümle söylemene izin vereceğim. Bu söylediğin cümle doğru çıkarsa başın kesilecek; yalan çıkarsa asılacaksın. Filozof, derhal bir cümle söyledi ve her iki ölümden de kurtuldu:
-Beni asarak öldüreceksiniz. Şimdi, onu asmaya götürseler, filozof doğruyu söylemiş oluyordu ki o zaman asılması değil, başının kesilmesi lazımdı. Yok eğer başını kesmeye götürseler, o zaman yalan söylemiş oluyordu ki asılması gerekti.
Böylece, onu ne asabildiler, ne de başını kesebildiler!

MANYAK EVLİLİK TEKLİFİ

Rusya'da genç adam, kız arkadaşına reddedemeyeceği bir evlenme teklifinde bulunmak için inanılmaz bir plan yaptı.Bir film yönetmeni, bir grup dublör, makyaj sanatçıları ve hatta bir senaristle anlaşan Baykov, bir trafik kazası mizanseni hazırladı. Daha sonra kız arkadaşı İrena Kolokov'un olay yerine gelmesini sağlayan Baykov, genç kadını öldüğüne ikna etmeye çalıştı. Kolokov, "Bir yerde buluşmaya karar vermiştik. Ama oraya gittiğimde ortalıkta birbirine girmiş arabalar, ambulanslar, duman ve kan vardı. Sonra Yol kenarında Aleksiy'in kanlar içinde yerde yattığını gördüm. Bir sağlık görevlisi bana kendisinin hayatını kaybettiğini söyleyince gözyaşlarımı tutamadım" dedi. Bunun üzerine Baykov bir anda yerinden fırlayıp Kolokov'a evlenme teklif etti. Genç kadın, "O kadar sinirlendim ki onu ellerimle ben öldürecektim" diye konuştu. Baykov ise, "İrena'ya hayatının ben olmadan ne kadar boş ve anlamsız olacağını göstermek istedim. Sanırım işe yaradı" dedi.

AlkışlıYorum
Sabah evden çıkarken kucağımdan inmek istemedi diye ayakkabılarımı giyene kadar kucağımda kalsın dedim.
Ayakkabıları giydim, annesine teslim ettim. Arkamdan salya sümük ağlamaya başladı. "İşe gidiyorum, gelirken sana ne alayım?" deyip öpmek için eğildim, eliyle beni ittirip kapıyı suratıma kapattı. Akşam eve geldiğimde yüzüme bile bakmadı.
Gözümün içine baka baka annesini öptü, benim yanıma bile gelmedi. Artık kadın kısmının trip geni ile birlikte doğduğuna kesinlikle emin oldum. 14 aylık sıpanın bize yaptığına bak sen.