Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 16 Nisan 2017

Kadınlarla konuşmadan önce dikkat!

Kadınlar, erkeklere göre daha detaycı ve dikkatli davranırlar. Haliyle, kadınlar hassastır her konuda. Onlarla konuşmaya başlamadan önce, beynimizi biraz zorlayacak detaylara dikkat etmek gerekmektedir.

Kibar olmak
Öncelikle, bir kadına karşı kaba şekilde davranmamak gerekir. Onların sizi sevmesini istiyorsanız, bir kadına karşı tatlı bir dil ile konuşmalı ve fazla cıvıklaşmamak gerekir. Kibarlığınızı her fırsatta göstermelisiniz.

Güzel bir dille konuşmak
Kullandığınız dili etkili bir şekilde anlaşacağı şekilde konuşmak gerekir. Ses tonunuz ne düşük ne de yüksek olmalıdır. Karşınızdaki kadına karşı tane tane cümleleri düzgün kurarak konuşmanız gerekmektedir. Dilinizi etkin bir şekilde kullandığınız zaman, kadınlar sizden etkilenecektir.

Göz temasından kaçınılmamalıdır
Kadınların en çok dikkat ettiği konulardan birisi de göz temasıdır. Onlarla konuşurken, gözleriniz başka yerlere kaydığı vakit, öz güveninizin olmadığı ve kadına karşı yanlış bir şey yapıyormuş gibi hissettirir. O yüzden öz güvenli bir şekilde onun gözlerine bakarak bir konuşma seyrini yapmak gerekmektedir.

Küfür kadınları iter
Bir kadınla konuştuğunuzu unutmamak gerekir.
Ona karşı küfürlü bir şekilde bir şeyler anlatmak, onun zihninde ahlaksız bir erkek algısını oluşturabilir ve sizden soğumasına sebep olabilirsiniz.

Kendinizi öveceğim derken soğutmayın
Kadınları etkilemek için, kendinizden sürekli bahsettiğiniz zaman, kadınların kafasında bencil insan karakteri oluşacaktır. Onu tanımaya tanımak yerine, kendinizi övdüğünüz için asla memnun olmayacak ve bir daha sizinle görüşmek istemeyecektir.

Beden dilini kullanmak
Kadınların en çok dikkat ettiği konudur.
Konuşmalarınızı etkin bir şekilde kılmak istiyorsanız, sözleriniz ile beden diliniz birbirine uyumu çok önemlidir. Farkında olmadan, kadın sizin profilinizi çizecek ve bir ön yargıya sebep olabilir.

Kendinizden fazla bahsetmeyin!
Kadınlar, gizemli erkekleri daha çok severler.
Her şeyi anlattığınız vakit, sizinle ilgili hiçbir merakı kalmayacağından tanımak istemeyebilir.

Zamanınıza sadık olun
Buluşacağınız bir kadını bekletmek büyük bir ayıptır. Sözünde durmayan bir insandan kadınlar nefret eder ve bunu zamanla anlayabilir. O yüzden buluşma saatlerinizde gecikmeler, kadınların gözünde karaktersiz ve güvensiz algısı oluşturabilmektedir.

Sürekli iltifat şımartır
Ona gerektiği kadar bir iltifat yapmak, kadınların daha çok hoşuna gitmektedir. Sürekli bir iltifat ettiğiniz zaman, artık kadın bıkacaktır ve şımaracaktır. Onu etkileyeceğim derken egosunu besleyerek kendinizi küçük düşürmeyin.

Hayvan ve bebek sevginizi belli edin
Kadınların en büyük hassas olduğu konulardan birisi olan hayvan ve bebek sevgisidir. Onu dillendirmeden etrafınızdaki bir hayvan veya bebeğe karşı sevginizi göstererek etkileyin.

Ben ödeyeceğim kavgasına girmeyin
Buluştuğunuz bir kadına, senin paran burada geçmez dediğiniz zaman, kadına karşı aşağılık bir varlık muamelesi olarak algılar ve sanki senin parana muhtaçmış gibi hisseder. Haliyle, kadın bir süre sonra sizden soğuyacaktır. Paranızla değil, karakterinizle etkileyin!

Kadınlığını hissettirin
Onlara şefkatle yaklaşarak tüm kibarlığınızı göstererek kadınlığını hissettirin. Onlar, nazik yapıda oldukları için bazı incelikler hoşlarına gidecektir. Bir demet gül, soğuk havalarda verilen ceket gibi romantik davranışlar, kadının gözünde sizi yükseltecektir.

Bakım önemlidir
Kadınlar dış görünümüne dikkat ederler. O yüzden seçimlerinizi yaparken her türlü bakımı yapın. Kadınlar karşısında bakımlı bir erkek isterler.
Saçları karışık, dişinde maydanoz kalıntısı, ter kokusu ve elbisesindeki kırışıklık gibi bakımsızlıklar çok rahatsız eder.
kizlarsoruyor.com

GAZETE
Temel bir dağ başında oturuyormuş ve en büyük zevki günlük gazete okumakmış fakat tembelmiş ve gazete alabileceği tek yer oturduğu dağın eteğindeki bakkalmış.
Bu iş için hep Fadime'yi gönderirmiş.
Fadime bir gün sıkılmış ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almış. Ve pazartesi günü bir gazete verip diğerlerini saklamış. Ertesi gün Temel gazete isteyince dün aldığı gazetelerden birini ben çıkıyorum deyip işlerini hallettikten sonra çıkarıp vermiş. Çarşamba günü yine Temel gazete istemiş Fadime yine işlerini halledip Temele gazeteyi vermiş. Perşembe günü yine Temel gazete istemiş Fadime yine vermiş. Akşama doğru Temel Fadimeyi çağırıp - Fadime demiş. Dünyada ne salak insanlar var; dört gündür aynı adam aynı yerdeki ağaca arabasını çarpıyor.

AlkışlıYorum
Bismillah! Daha 4 gün olmuş Amerika'ya geleli. Sana buranın en mükemmel kayak merkezi Aspen'de iş bulmuşum ama sen daha ikinci günde kovulmayı becermişsin. Sanane elin El Salvadorlusu ıslık çalıyorsa? hadi o çalıyor sen ne diye Türkçe bilmeyen adama "Şeytanları çağırma ulen!" diyerek girişiyorsun? Kal şimdi dağ başlarında da gör bakalım!