Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 27 Mart 2017

Erkeklerin günlük hayatta yapmaya üşendiği işler

Erkekler üşengeçtir ve bu huylarına taş koyan bazı işler vardır. İşte bu işler, erkeklerin zayıf noktalarıdır! Bakalım mı? Hadi!
Erken kalkmak Erkeklerin yapmakta zorlandıkları bir diğer iş sabah erken kalkmaktır. Uyku erkekler için şeker gibi tatlıdır. Bu nedenle sabahları erken kalkmakta her erkek zorlanır.
Hatta uyumak için işinden veya okulundan atılan bazı erkekler de vardır.
Traş olmak Erkeklerin sabah en üşendikleri işlerden biri de tıraş olmaktır. Bu işlemi her sabah uygulayınca biraz sıkıcı geliyor olabilir ancak bu günlük hayatlari için gereklidir.
Diş fırçalamak Bazı erkekler için gereksiz bir iş olsa da, hem insan sağlığı hem de sosyal yaşantı için gerekli olan diş fırçalanması bazı erkeklerce gereksiz olarak görülebiliyor. Ancak diş fırçalamak, su içmek kadar önemlidir.
Alışveriş yapmak Alışveriş yapmak kadınlar için ne kadar önemliyse erkekler için o kadar korkutucudur.
Hele ki bir erkek bir kadınla alışverişe çıkıyorsa yanına mutlaka bir yastık almalıdır. Bulundukları yerde vakit geçirirken uyuyup kalabilirler.
Yemek yapmak Erkekler yemek yapma konusunda pek iyi değillerdir ve genelde evde yanlızken kendileri yemek yapmazlar, dışarıdan yemek siparişi verirler. Çünkü ya yemek yapmayı bilmezler ya da yemek yapmaya üşenirler.
Duş almak Duş almak erkeklerin tembellik iç güdülerini ortaya çıkartır. Spor yaptıktan sonra veya dışarıdan gekdikten sonra üstlerini bile değiştirmeye üşenirler. Duş almamaları normaldir.
Temizlik yapmak Temizlik yapmak her ne kadar gerekli olsada erkeklerin üşengeçlikleri bu önemli işlemi yapmamak için direnir. Bu yüzden erkek öğrenci evlerinin çoğu kirli ve pistir.