Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 16 Mart 2017

Erkeklerin kadınları etkilemek için yaptıkları 3 yanlış

Bazı şeylerin dışarıdan güzel göründüğünü sanıyoruz. Halbuki bize hoş gelen şeyler başkasında aynı etkiyi yaratmıyor.

Saç ve kıyafet
TV izliyorsanız dikkatinizi çekmiştir.
Tüm erkekler aynı kıyafetleri giyiyor, saç ve sakalları aynı tarzda kestiriyor ve şekillendiriyor. Fakat ilk başta çekici, göze hoş gelen bu tipler gün geçtikçe sıradanlık kazanıyor. Bu tip erkeklere gönül veren kadın kısmı 20 yaş altı, leblebi tozu kıvamındaki minik ablalar oluyor. Çoluk çocuk avutmak isteyen erkekler için ideal ama genel anlamda aynı tornadan çıkmış cıvata gibi oluyor bu erkek takımı.

Kas yapayım derken göz çıkarmak...
Sporu sağlık için yapana sözüm yok.
Dürüst olalım, üçgen vücut yapan kaç adam bunu sağlık için yapıyor? Neredeyse hiçbiri.
Spor salonunda damacana misali dolaşan, etrafa 'Acaba vücuduma bakan kız var mı?' bakışları atan erkeklere hala balık görmüş martı gibi bakan kadın kaldı mı? Protein tozu, takviye ile balon bile şişer. Bunu aklı selim olan hiçbir kadın artık çekici bulmuyor.

Abartılmış romantizm
Ülen hatunu ayarlayacağım diye taklalar atıyorsunuz. Oradan buradan edindiğiniz romantizm tüyolarıyla türlü türlü şaklabanlık yapıyorsunuz. Hatunu elde edince tüm her şeyi unutuyorsunuz. Sonra 'Vay efendim biz eskisi gibi değiliz', yok 'Hatun beni neden öküz yerine koyuyor' diye olaylar dizisi alıyor başını gidiyor.
Kısacası rol yapmayın yahu. Kendiniz olun. Hepinize iyi eğlenceler ve iyi sabahlar diliyorum.
kizlarsoruyor.com

AlkışlıYorum
Gece yattıktan hemen sonra yanık kokusuyla uyanıp, cep telefonu şarjı yerine ütüyü fişe takıp yatmış olduğunuzu fark ettiyseniz, bilin ki aşık olmuşsunuzdur.