Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 8 Aralık 2016

Süper kadınlar 2

Sabah sekiz de olsa saçını ve makyajını yapmış, gayet şık bir şekilde işe gelmek.
Erken uyanıp güne erken başlamak kadınların doğasında var. Bakımlı olmak, şık ve güzel görünmek her kadını iyi hissettirir. Bir kadının bunun için yapmayacağı şey yoktur. Sabah 6'da kalkmak da olsa!

En duygusal anında bile dünyanın en mantıklı argümanlarıyla gelmek.
Kadınların duygusal olduklarında mantıklarının devreden çıkması gibi bir durum yoktur. Hatta duygusallaştıklarında konuyu daha derin, enine boyuna düşünür, karşınıza dünyanın en mantıklı argümanlarıyla gelmeye devam ederler.

Bir durumu hem duygularla hem mantıkla değerlendirerek doğru kararı vermek.
Söylediğimiz gibi, bir karara varmadan önce konuyu her açıdan değerlendirir kadınlar. Ancak bu, karar vermek için çok uzun bir zamana ihtiyaç duydukları anlamına gelmez. O noktaya gelmeden önce zaten üzerinde düşünmüşlerdir, düşünmemiş olsalar da tek bakışta analiz yaparak doğru kararı verebilirler.

Çöplük gibi evi saraya dönüştürmek.
Bir şeyi yeniden yaratmak, ona hayat vermek kadınların her zaman yaptıkları şey! En pis en dağınık yeri bile kısa sürede dünyanın en güzel yerine dönüştürür, dokundukları her şeyi güzelleştirirler.

En stresli anında bile hiç çaktırmayıp toplantıdaki herkesi hipnotize etmek.
Bir kadın tabiki heyecanlanır, kafasında soru işaretleri olur ancak bunu size asla belli etmez. Hatta öyle bir şekilde anlatır ki anlattıklarından hiçbir şeyden olmadığı kadar emin olduğunu düşünürsünüz çünkü söz ondaysa ipler onun elindedir ve ne diyorsa dinletir.

Hem iyi bir lider hem de iyi bir arkadaş olmak.
Kadın lidere sahip olmak iş hayatında başınıza gelebilecek en iyi şeydir! Disiplini ve çalışkanlığıyla sizi de başarıya götürürken herhangi bir sıkıntınız olduğunda onunla rahatça iletişim kurabilirsiniz.

Hem çocuk hem kariyer yapmak.
Bir kadın istediği her şeyi yapacak güce sahiptir!
Aynı anda iki önemli şey yapıyor olsa bile biri için diğerinden taviz vermez, ikisini bir arada çok da iyi götürür. Doğuştan anne olmaları ve dünyanın en akıllı varlıkları olmaları da inandıkları sürece hem çocuk hem kariyer yapabileceklerinin en önemli göstergesi!

(mynet.com)