Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 24 Eylül 2016

Erkeklerin vazgeçemediği klişe yalanlar

Beyler artık tüm eski kızılderili taktiklerini bir yere bırakmaya ne dersiniz? Biliyoruz ki erkekler ne derlerse desinler kadınlar, inanmak istediklere şeylere inanırlar ya da inanmış gibi yaparlar.
* 'Telefonumu sessize almışım', 'yok hayatım şarjım bitmiş' yalanları artık yeni nesil telefonlar sayesinde başka bir boyutta… Peki kadınlar, bunu yer mi?
* 'Arkadaşlarla birlikteyiz ama ortam çok fena aşkım.' Ortam o kadar kötüyse neden hala orada duruyorsun aşkım?
* 'Ben hiç yalan söylemem.' Bunun ilk yalanı olmadığı belli… Anlaşılan arge çalışmaları devam ediyor.
* 'Tamam bu sefer sadece konuşacağız.' 'Canım bu gece sadece film izleyelim' cümlesinin bir diğer muadili. Beyler biraz dikkat, biraz özen... Kendinizi tekrar ediyorsunuz.
* 'Ben de tam seni arıyacaktım canım.' Nedense bu cümle hep karşı taraf aradığında gelir ve bunlar hep kader, hep kısmettir.
* 'Annem 'kimdi o yanındaki' dedi 'tabii ki gelinin' dedim.' Üzgünüm beyler bu cümlelerden mutlu olabilen o kadın, henüz dünyaya gelmedi. Mars hakkında ise bir fikrimiz yok.
* 'Silikondan hoşlanmıyorum.' Şüphesiz haklı olabilirsiniz. Peki silikonlu bir kadın gördüğünüzde gözlerinizi alamadığınız gerçeğini ne yapalım?
* 'Ben balık etli kadınlardan hoşlanırım ne o öyle tahta gibi.' Tahta ya da değil. Biliyoruz ki sizin için önemli olan başka kriterler var ve nefes almak ilk sıralarda geliyor.
* 'Tüm bu kitapları ben okudum.' Tabii canım sen bir İlber Ortaylı'sın.
* 'Yemek şahaneydi canım.' Yediğiniz yemeği, yapan kişi de yedi unutmayın ayrıca salatayı yemekten saymıyorsunuz bunu biliyoruz.
* 'Hayatımda kimse yok.' Bu cümleden anladığımız hayatınızda 'kimse' adında birinin olmadığı.
* 'Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum sadece eski bi dostum.' Devam cümlesi olarak sevişmiyorsunuz da…


AYRILDIĞI EŞİNE VERMESİ GEREKEN EŞYALARIN YARISINI KESEREK VEREN ADAM
Eşiyle ayrılan adam mahkeme kararıyla sahip olduğu eşyaların yarısını da eşine vermek zorundaydı. O ise bu konu için ilginç bir çözüm buldu. Eşyaların eski eşine hiçbir faydasının dokunmamasını isteyen adam onları ortadan ikiye ayırdı. İşte İtalyan kocanın şaheserleri;





MEKTUP
Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir delinin oturmuş, birşeyler yazdığını görür.
-Kolay gelsin ne yazıyorsun?
- Mektup yazıyorum efendim.
- Yaaa.. Kime yazıyorsun?
- Kendime...
- Peki ne yazılı mektupta?
-İlahi doktor bey, deli misiniz siz? Mektubu daha almadım ki içinde ne yazdığını bileyim?

AlkışlıYorum
Evimize girme girişimleri her defasında başarısızlıkla sonuçlanan hırsızın apartmanın girişine bıraktığı not; "20 yıllık hırsızım, şerefime leke sürdürmem, bir eve giremedi dedirtmem.
Göreceksiniz.." Dırdır ettiği gerekçesiyle yengeme çemkiren abim "Bu evde kafamı dağıtamıyorum abi, dağıtamıyorum!" diye bağırınca yengem eline geçirdiği bibloyla üstüne yürüyor: Sen bana kafamı dağıt de yeter ki! Ben dağıtırım ki kafanı!"