Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 24 Mayıs 2016

Erkeklerin beden dili

BAKIŞLAR-GÖZLER: Hoşlandığınız adam size bir şey anlatırken kaşlarını kaldırıyorsa bu adam size meyilli demektir. Eğer siz bir şey anlatırken yavaşça kaşlarını kaldırıyorsa yine size meyilli demektir. Haa tiki varsa bu konuda bir şey diyemem heralde tiki olduğunu anlarsınız.
Bu ilginç ifade, onun sizi ne kadar büyüleyici ne kadar çekici bulduğunu gösterir. Gözlerine dikkatlice bakın gözbebekleri büyür. Yine kadınlarda olduğu gibi ışık ile gözbebeklerin büyümesi gerçekleşebilir. Yanılmayın.
Eğer dudaklarınıza dik dik bakıyorsa, göz göze gelmemeye çabalıyor demektir. Eğer gözlerinize bakmaktan kaçınıyorsa, onunla ilişkinizi bitirmeniz de yarar var. Kafasında başka planlar yapıyordur. Anladınız siz onu.
DUDAKLAR: Eğer sizi beğendiyse sizin gözlerinize bakarken dudakları aralık ise sizden hoşlanmıştır.
Nefesini sadece burnundan alamıyor, ağızını aralayarak oradan nefes alıyordur. Adamın nefeseni kestiniz.
Ağzı çok açıksa bunu bilemem ben bu konada o adama avil yakıştırmasını yaparım.
BURUN: Burun deliklerine dikkat edin. Çünkü sizden hoşlanan adamın yüzünde gerilme burun deliklerinde genişleme görülebilir. Hani bazı adamlara öküz diyorsunuz ya burdan da geliyor olabilir. İşin şakası bir yana erkek arkadaşlar burnunuzu iyice silip kız arkadaşlarınızın yanına gelin. Şifrenizi açığa çıkarttım, burun deliğinize bakarlarken görmek istemeyecekleri bir durumla karşılaşmasınlar.
Kızlar içinse tavsiyem bu durumu soğuk havalarda denemeyin.
MİMİKLER: Birden ağır abi gibi duran adam ya da hareketli fırlama olan adam abuk subuk mimikler yapmaya başlar.
Bu sizin dikkatinizi çekmek istediğindendir.
Bu konu için adamı fazla yargılamıyın. Yazık adam sizden hoşlanmış ve sizin ilginizi çekmek için şekilden şekile giriyordur.
KRAVAT DÜZELTME: Bu harketin herkes ne anlama geldiğini bilir, kadının dudak yalama hareketine denktir, "Sana güzel görünmek istiyorum" demektir. Genellikle iş yerlerinde vuku bulan bir olaydır.
SAÇLAR: Kendini çok yakışıklı bulan adam eğer saçları varsa saçları ile oynar. Eğer kel ise az kalmış saçlarına dokunmak ister. Ne işe yarayacaksa.
Uzun saçlıysa mutlaka elleri ile saçlarını arkaya atar.
SİZİ SÜZER: Gözleriyle tüm vücudunuzu süzmesi, normal bir erkek ise ileriki boyuttta neler olabiliceğini düşünüyordur. Eğer sizle kısa bir ilişki ise o zaman dikkat edin hemen bu olaya girmek istiyordur.
Bunu yapmam diyen erkek yalan söylüyordur.
DOKUNMAK: Erkek hoşlandıysa kadınlardan daha az temas etmek ister. Çünkü kadınların yalnış anlamasından korkar. Çok düşünceliyiz ya. Neyse sonrasında eğer siz temas yaptıysanız diğer temaslar erkeklerden gelir. Artık sizden hoşlanıyor, adamı elde ettiniz. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞ AVCI
Beş avcı ava çıkmış. Yolda küçük bir deliğe rastlamışlar.
İçlerinden en deneyimli olanı "Yatın yere buradan tavşan çıkacak" demiş.
Herkes yatmış yere az sonra gerçekten tavşan çıkmış ve vurmuşlar torbaya koymuşlar.
Ava devam ederlerken biraz daha büyükçe bir delik görmüşler, yine tecrübeli avcı "Yatın yere buradan tilki çıkacak" demiş. Herkes yatmış tilki çıkmış ve vurmuşlar.
Ava devam ediyorlar. Yine karşılarına daha büyükçe bir delik çıkmış. Tecrübeli olan "Yatın yere buradan ayı çıkacak" demiş ve yatmışlar, ayı çıkmış ve vurmuşlar.
Herkes tecrübelinin her şeyi bildiğine karar vermiş. Ne derse yapıyorlarmış. Devam ederlerken karşılarına oldukça büyük bir delik çıkmış. Tecrübeli avcı "Yatın yere demiş" herkes yatmış içlerinden biri "Buradan ne çıkacak usta" demiş.
Tecrübeli düşünmüş "Valla çocuklar buradan ne çıkacağını ben de bilmiyorum" demiş.
Ertesi sabah bütün gazeteler:
"Tünel çıkışında beş avcı tren altında kalarak can verdi" diye yazıyormuş.

UYANIĞA BAK
Ankara'da 'Çiçek Abbas' filmini anımsatan hırsızlık olayı Dikmen bölgesinde yaşandı. Hırsız Y.O. kendi kullandığı aynı marka modele ait bir otomobili gözüne kestirdi. Otomobili kriko yardımıyla kaldırdıktan sonra kalaslarla askıya alan zanlı otomobilin dört lastiğini jantlarıyla birlikte yerinden söküp kendi aracına taktı. Sabah aracını bu halde gören sürücü şoke oldu. İhbar üzerine polis, saatler süren güvenlik kamerası incelemesinin ardından lastikleri taşırken kameraya takılan Y.O.'yu tespit etti. Evinde yakalanan hırsız olay anında alkollü olduğunu öne sürdü.