Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 28 Kasım 2015

Zaytung haberleri

Öncelikle Zaytung haberleri derken ne olduğundan bahsedelim. Zaytung mizahi ve ironik haberler veren, Türkiye merkezli bir internet sitesidir. Onların yapmış olduğu seçme komik haberleri bugün paylaştım.

* Uzaylıların Türkçe konuştuğu iddiası üzerine gözler cemaat okullarına çevrildi.
* 8 yıl önce ceza sahası içinde kendini unutturan Meksikalı futbolcu ve ailesinin kavuşmasında sevinç ve gözyaşı vardı.
* Hemoroid hastalarının oturma eylemi kanlı bitti. u Türkiye fırıncılar odaları birliği: "Ekmeksiz yemeyin, doymazsınız."
* Avrupa Komisyonu'ndan gelen euro açıklaması yüreklere su serpti: "Onun tam okunuşunu biz de bilmiyoruz..."
* Kredi notu düşürülen Yunanistan, kendi adına kredi çekmesi için Bulgaristan'ı iknaya çalışıyor.
* Sevgilisiyle alışverişe çıkan Egemen Çeper (24), gün sonunda Bim'e giderek stres attı..
* Mahsun Kırmızıgül'ün töreyle ilgili bir tane daha film veya dizi çekmesine tahammülü kalmayan aşiretler, barış yemeğinde bir araya geldi.
* Attığı golün ardından büyük sevinç yaşayan Menemensporlu genç oyuncu, hakemin maçı başlatan düdük sesiyle adeta yıkıldı.
* Belgesel yapımcıları birliği, dünyada aslanlardan başka hayvanların da olduğunu stv kanalına yazılı olarak bildirdi.
* Stadyumdaki kadınlar kendilerini taraftardan saymayan tff'ye çok sert ifadelerin bulunduğu bir pankart açtı: "Peki..."
* "Estanbul Fatih'de meydana gelen kazada, ambulans olay yerine ulaşana kadar 21 yaşındaki t.k.'nın kırılan bacağı yerine kaynadı..."
* Yurt genelini etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve buzlanma, bu yıl da çocuklardan çok ortopedistlerin yüzünü güldürdü…
* Küresel ısınma nedeniyle İzlanda'da birçok ata sporu yerini düz koşuya bıraktı…
* Uzun zamandır hayatının aşkını arama faaliyetlerini bizzat sürdüren Y.B. (29), düzenlediği basın toplantısıyla bu konudaki tüm yetkilerini annesine devrettiğini piyasalara bildirdi…
* "Nişanlısıyla yaptığı çetin müzakerelerle düğün masraflarını minimuma indiren genç, Yunanistan ekonomi bakanı oluyor."

FIKRA
Abdülhak Hâmid'in evindeki sohbette, konu gençlik ve ihtiyarlıktan açılır. Yaşı geçmiş bir hanım, Hamid'e döner ve: Efendim, gönül kocamaz! der. Hamid: Kocamaz ama, kocamış bir vücut içinde oturmak da istemez.

AlkışlıYorum
Sağlık karnesinde yazan hastanın yakınlığı bölümü boş olduğundan hastaya sordum: Hastanın yakınlığı nedir diye (yani eş, çocuk vb.)
Cevap: Hastanın yakınlığı 5-6 km doktor bey..!