ONUR KAYADOR

ONUR KAYADOR

Tarihi 20 Mart 2010

Hani nerde öpen takım!

* Fenerbahçe, ligin belki de en kritik maçlarından birine çıkıyor. Puan kaybı lige havlu attırır. Antep maçı nasıl geçer?
Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gereken bir maç. Ama işin kötü tarafı Fener kazanırsa da bir şey halledilmiş olmayacak. Ama puan kaybı elbette lige havlu attırır. Artık futbolun teknik yönleri değil psikolojik tarafları devreye girer. Eğer Fener puan kaybederse ve lige havlu atarsa hedefteki kişi ne Daum olur ne de futbolcular. Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisi olur.

* Kötü durumdan sizce başkan mı suçlu?
Fenerbahçe'nin 5'te 1 fiyatına kurulan bir takım şampiyonluğu koşuyorsa, yetmedi ezeli rakiplerinin hepsi senin önündeyse ve bu kötü süreç 3 yıldır devam ediyorsa bunda suçlu olan Başkan ve yönetimdir. Bildiğim kadarıyla futbol takımının bütçesi 120 milyon Euro civarında. 240 trilyon para eder. Bu para nerelere kimlere nasıl harcanıyor. Tamam kulübün gelirleri arttı ama bu paraların heba edilmesinin de hesabını birilerinin vermesi gerek. Zico kötü, Aragones kötü, Daum kötü, bir tek Başkan mı iyi...

Fenerbahçe'de paralar yanlış yere mi harcanıyor?
Başkan Yıldırım, "Rakibi öpen takım kuracağız" dedi. Takamı kurdu ama herkes şimdi Fener'i öpüyor! 3 yol üst üste şampiyonluk sözü verdi. Söz vermek o kadar kolay değil. Maç sahada kazanılıyor ve yönetimin kurduğu bu takım maçları kazanamıyor. Üstelik şu anda Haluk Ulusoy da TFF Başkanı değil. Önceden her şeyin bahanesi Ulusoy'du. Ülkenin en kötü santrforu Güiza'nın maliyetini bilen var mı? Artık yönetim şapkayı önüne koyup düşünmeli. Hata yaptığı kabul etmeli. Ama gördüğüm ve anladığım kadarıyla hata yaptığı kabul eden kimse yok..