Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 14 Nisan 2012

Onu unutamıyorum

15 yaşındayım. Birine çok aşık olmuştum. 1 yıl, 2 ay, 19 gün çıktık. Ama sonra ayrılmak istediğini söyledi. Aşktan yorulmuş. Ayrıldıktan sonra acısına dayanamayıp intihara teşebbüs ettim. Ölmeyi bile başaramadım. Sonra karşıma bir başkası çıktı. Çok hoş bir insan. Ama ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. Eski sevgilimi unutamadım.
Sevgili kızım, sıkıntılarını anlıyorum ama sen bunları zaten hafifletmişsin. Ben artık geçmişte yaşadığın bu aşkı kafandan silmeni öneriyorum. Bu intihar kelimeleri hiç yakışmayan cümleler. Bak hayat çok güzel, tekrar sevmeyi başarmışsın. Bence geri adım atma. İleride seni seven ve senin de seveceğin bir birlikteliğin mutlaka olacak.

HEP KÖTÜ BİRİ OLDUM
23 yaşındayım. Bu yaşıma kadar duygusal açıdan hiçbir şey yaşayamadım. İnsanların mutlu olmaları beni üzüyor. Hayatım boyunca hiç iyi şeyler yapamadım. Değişmeye çalıştım fakat olmadı. Bu yaşımda böyle şeyler yaşadıysam ilerisini düşünemiyorum. (Meryem)
Sen çevrendeki insanların mutluluklarından mutsuz olmuyorsun, sadece mutluluğa özeniyorsun. Bu da gayet normal. Neden ben mutluluğu hak etmiyorum diye çok kez veryansın ettiğini anlayabiliyorum. Ama hayat bu! Kimileri ağlarken, kimileri gülebilir. Kendini sev ve hayatında umutsuzluğa hiçbir zaman yer verme. Daha yolun başındasın çok güzel günlerin olacak.