Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 3 Ocak 2012

Babamı aldatan anneme kırgınım

Ablacığım, ben annemim tek kızıyım. Annemi çok seviyorum ama onu sevgilileriyle paylaşmak istemiyorum. Aslında babamdan başkasına baba demek istemiyorum. Anneme kırgınım. Çünkü ölen babamı sağ iken aldatmıştı. Açıkcası annemin anne gibi davranmasını istiyorum. Arkadaşlarımın anneleri gibi olsun istiyorum. Niye bu kadar talihsizim? (Pervin. Y)

CEVAP
Sevgili kızım, seni anlamadığımı sanma ama sen de biliyorsun ki aile seçme şansına maalesef hiçbirimiz sahip değiliz. Bu yüzden her zaman şükret ve sen doğru düşündüklerinin arkasında dur! Anne demek mükemmel olmak anlamına gelmiyor. Gönül isterki hayalindeki anne, senin annen olsun. Sen yine de başında bir annen olduğu için mutlu ol. O yanlış olsa bile.

EVLENMEMELİYİM
Evlenmek üzereyim. Gelinliğime kadar herşey hazır! Fakat ben buna hazır değilim, çünkü başkasına aşığım ve onunla birlikteyim. Çok kısa sürede gelişen bu ilişki gözümü kör etti. Aileme ve nişanlıma ne söyleceğimi bilmiyorum. Son zamanlarda boş yere kavga çıkartıyorum, olmuyor. Sevgilim eğer evlenmezsem, eşinden boşanacak. Evlenmemeliyim ama nasıl? Rumuz: Yeni Aşk

CEVAP
Sevgili kızım, bu yeni aşkın senin dertlerinin başlangıcı olacak, bilmiyorsun! Bu kadar kısa sürede seni bu duygulara sürükleyen hislerin eminim ki seni yanıltacak. Nişanlınla sevmeden bir yuva tabii ki kurmamalısın ama bu peşine düştüğün hayallerin senin doğru yolun değil. Lütfen mantıklı ol. Üzülmekle kalmaz, hayatını kahredersin. Bu arada sevgilinin vaadlerine de sakın güvenme! Benden söylemesi.

BEN DELİ DEĞİLİM!
Canım ablacığım, ben 15 yaşından beri geceleri yanıma gelen bir adamla sohbet ediyorum ve o bana gelecekten haber veriyor! Çok iyi fal bakarım ve hislerim de çok kuvvetlidir. Ben özel bir genç kızım ve bunu tüm dünya bilsin istiyorum. Bu adam ben bakire olduğum için yanımda, eğer cinsel ilişki yaşarsam herşeyimi alacağını söylüyor. Deli olduğumu düşünme. Ben iyiyim, sadece sesimi dünyaya duyurmak istiyorum! Rumuz. Özel Kız

CEVAP

Sevgili kızım, özel bir genç kız olduğuna eminim ama bu yazdıklarını normal karşılamamı bekleme! Hayal dünyan oldukça gelişmiş ve bunun sebebini bulmak da ne yazık ki bana düşmez. Bir psikoloğa görünmeni tavsiye edeceğim, inan sonrasında bana dua edeceksin. Şunu da unutma ki hayat gerçekleri kabul ediyor. Dünyaya sesini duyuracaksan daha mantıklı düşün lütfen!