Tarihi 4 Ekim 2009

Hayallerimdeki kızla karşılaştım

* Merhabalar Jale Hanım. Ben aslında kimselerle konuşamıyorum. Kimsem de yok! Sizden yardım istiyorum. Umarım benim sorunuma da mantıklı bir çözüm bulmayı başarabiliriz. Artık kelimenin tam anlamıyla nefes alamıyorum. Benim sorunum bundan yaklaşık 10 yıl önce başladı. Ailemin zoruyla istemediğim biriyle, sevmediğim halde evlendirildim. Evlenmek istemediğimi belirttikçe ailem üzerime daha çok geldi. Annem ben evlenmiyorum diye kısmi felç geçirdi. Babam da yüksek tansiyon hastası olunca ve mecburen evlendim.

NEFES ALAMIYORUM
Evlendiğim kişiyle iki yıl hiç karşılaşmadık neredeyse. Sürekli yurt dışı işleri ya da şehir dışında çalıştım. Daha sonra madem evlendim belki olur diye, bu beraberliği sürdürme umuduyla eve döndüm. Bir çocuğumuz oldu. O da bu evliliği kurtarmaya yetmedi. Benden saklayarak ikinci çocuğumu dünyaya getirdi ve biz yaklaşık 1,5 yıldır boşanmak için çabalıyoruz. Bu esnada bir kızla tanıştım ve bu kız yıllardır hayalini kurduğum kızdı. Bu kızla normal arkadaş olduğumuz zamanlarda boşandığımı ve çocuğumun olmadığını söylemiştim. Ama zaman ilerledikçe ben onu çok sevdim. Kendi canımdan, hatta yeryüzünde kimsenin sevemeyeceği kadar çok sevdim. Sonunda gerçeği açıkladım ve beni terk etti. Ben yemek yememeye, sudan başka bir şey içmemeye, nerdeyse hiç uyumamaya ve günde yaklaşık dört pakete kadar sigara içmeye başladım. Jale Hanım artık nefes alamıyorum. Kan kusmaya başladım. Doktora gittim, böbreklerimde hasar oluştuğunu söyledi. Midemde yaralar oluşmuş. Mide kanamasına çok az bir zaman var dedi. Aynı zamanda ciğerlerimin de ödemler oluştuğunu belirtti. Ben onsuz yaşamak, nefes bile almak istemiyorum. Ne yapsam da beni affetse? Onun kulu kölesi olurum. Her istediğini yaparım. Bana da yardımcı olun lütfen! Artık yaşamsak istemiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim Jale Hanım.
(Adı saklı)

Sevgili kardeşim, her şeyden önce lütfen toparlan ve sağlığını dikkate al! Kendini kahretmenin bir anlamı yok. Böyle davranmanın kimseye faydası yok biliyorsun! Seni anlıyorum. İstemediğin bir kaderi yaşamak zorunda bırakılmışsın, sonra da birine aşık olmuşsun. Ama kendince ne kadar haklı olduğunu düşünsen de olayların böyle gelişmesine hak vermelisin öyle değil mi? Çünkü sen de yanlışlarını sürdürmüşsün. Bir kere her şeyden önce, bir evlilik kurtarma amacıyla çocuk sahibi olmak isteği çok anlamsız ve bence yanlış! Neyse, senin moralini bozmak istemem ama en başta bu zorla yürüyen bir evliliğe son vermeliydin. Yanlışlar hepimiz için ama yine belirtiyorum sağlığın çok önemli! Sağlığına özen göstermezsen kimseye faydan olmaz. Çocuklarının sana ihtiyacı var biliyorsun. Her ne kadar bazen duygularına yenik düşsen de mantığını biraz zorlamalısın. Lütfen kendini üzme. Her zorlukta güçlü olup ayakta kalmak en büyük zaferdir unutma!