İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 24 Eylül 2017

Kadıköy’de gelenek sürdü

FENERBAHÇE muhteşem bir taraftar desteğiyle, maça iyi başladı. Özellikle orta sahada Josef, Ozan ikilisinin dinamizmi Fenerbahçe'nin oyun üstünlüğünü ele almasını sağladı. İlk devre Fenerbahçe, Hasan Ali ve Ozan'la çok net iki pozisyona girdi ama skoru artıramadı. Buna karşın Pepe'nin indirdiği kafa topuna Atiba'nın yaptığı vuruş Beşiktaş adına ilk devredeki en net pozisyondu.Maçta dengeleri değiştiren olaylar, iki takım oyuncularının yapmış olduğu amatörce hatalardan kaynaklandı.
İlk olarak Quaresma, üst üste gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı. Türkiye'de kendini dokunulmaz zanneden Quaresma, gördüğü kartla takımına ihanet etmiş oldu.

HAKEM ÇOK KONUŞULUR
Bir diğer amatör de Giuliano'ydu.
Tam rakip 10 kişi kalmışken, orta alanda rahat pozisyonda bacak arası atmaya çalıştı, kaptırdığı pozisyonun sonunda ise Neto kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Quaresma'nın atılması Beşiktaş'ın oyununa etki etmedi ama Neto'nun kırmızısı Fenerbahçe'nin planlarını alt üst etti. İkinci yarıda Beşiktaş'ın Fenerbahçe kalesini abluka altına aldığını gördük, ama sonuca ulaşamadılar.
Neticeside de Fenerbahçe, Kadıköy'deki derbi kazanma geleneğini sürdürdü. Hakem Ali Palabıyık ve ekibinin dünkü maçta verdiği tartışmalı kararlar da hafta boyuncu spor gündemini çokça meşgul edecek gibi.

MAÇIN EN İYİSİ JOSEF
Brezilyalı yıldız dün muhteşemdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ QUARESMA
Kötü oyununa bir de kırmızı kart ekledi.