İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 25 Ağustos 2017

Tarihine yakışmadı

Nereden başlasam bilemiyorum.
Galiba Kameni'den başlamak en iyisi olacak. İki Vardar maçında Kameni'yi gördükten sonra Volkan Demirel'e en ufak bir eleştiri dahi getirmem. Bir kere korkak kaleci olmaz. Arada kalan topa eliyle gitse en kötü ihtimalle bir faul alırdı. Ve o top gol olmazdı. Takım tam 1-0 öne geçip morallenmişken yenen saçma sapan gol herşeyi berbat etti.
Oyunun geneline bakacak olursak Valbuena dışında helal olsun diyebileceğimiz bir tane oyuncu yoktu. Oyuncular telaşla baskılı oynamak arasındaki ayrımı unutmuşlar ve sahada acemilerden kurulu bir takım gibiydiler.

HİÇ RİSK ALMADI
Aykut hocanın futbol bilgisine de tecrübesine de inancımın tam olduğunu herkes bilir. Ama dün gece Van Persie'yi niye oyundan çıkarttığını anlamadım. Risk alması gerekirken Van Persie'yi çıkarıp Soldado'yu alarak kendisini eleştirmek için bekleyenlerin ekmeğine yağ sürdü. Sonrasında ise Mehmet Topal'ı çıkartıp Ahmethan'ı kurtarıcı diye sahaya sürdü.
Madem öyle ilk değişiklikte Topal'ı çıkartıp Soldado'yu oyuna sokması daha iyi olmaz mıydı? Kısacası tam anlamıyla hayal kırıklığıyla dolu bir gece yaşadık.
Fenerbahçe'nin bundan sonra ligde de işi çok kolay değil. Taraftar takıma inanmıyor. Galatasaray'ın yaptığını yapıp takımı komple değiştirebilecek maddi imkanlar da yok.
Dolayısıyla tek çare sanki Guiliano ve Mehmet Ekici'nin takıma verecekleri katkıya bağlı olacak.

MAÇIN EN iYİSi BARSEGHYAN
Oynadığı süre içersinde çok etkiliydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ M.TOPAL
Van Persie ile birlikte çok kötüydü.