İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 4 Ağustos 2017

Valbuena şov başladı

Maçın son dakikalarında Skrtel'in kendi yarı alanından kaptığı topla bütün rakip defansı tek hamleyle geçip girdiği gol pozisyonu gecenin en anlamlı hareketlerindendi.
Skrtel, son vuruşu da iyi yapıp golü atabilseydi unutulmayacak bir gol izleyecektik. Hazır Skrtel demişken, Kjaer'in gidişinin ardından kafalarda oluşan soru işaretlerinin son iki maçın ardından korkuya dönüşmediğini söyleyebilirim. Skrtel ile Neustadter, Graz ile oynanan iki maçta da güven verdi. Ancak bu bölgeye 3. alternatif gerekiyor. Oyuna bakacak olursak, ilk maçtaki 2-1'lik galibiyet Fenerbahçe'yi ister istemez temkinli oynamaya zorladı. Yaklaşık 60 dakikalık oyun boyunca da Fenerbahçe oyunun kontrolünü istediği gibi elinde tuttu. Zaman zaman önde baskı kurmaya çalıştı. Gerektiği anlarda da oyunu kendi alanında kabul etti. Ama bu bölümde rakibine tehlike yaratma şansı tanımadı.
İki yeni transferin imzasını attığı Fenerbahçe'nin golü hazırlanış bakımından son derece güzeldi.
Valbuena, çok kısa bir alanda futbol tabiriyle rakibin belini kırarak müthiş bir çalım attı ardından da adrese teslim ortasıyla Dirar'a, 'Al da golü at' dedi. Bu ikilinin oyun içinde son derece iyi anlaştığını ve birbirlerine yakın oynadıkları anlarda çok etkili olduklarını söyleyebilirim.
Zaten Valbuena bu sezon Fenerbahçe'nin oyun lideri ve sahi içi aklı olacakmış gibi duruyor. Bu yaz akşamında tribünlerdeki taraftar sayısı bence gecenin en güzel görüntüsüydü.
Umarım 12 numara sezon boyunca daha da artarak takıma ihtiyacı olduğu desteği verir.

MAÇIN EN iYiSi VALBUENA
Fransız yıldız dün gecenin en iyisiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ VAN PERSiE
İkinci yarı oyuna girdi. Ancak etkili olamadı.