İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 6 Haziran 2017

Kosova’ya böyle olmaz

Dün geceki futbola ve skora bakıp "Böyle oynarsak Kosova'ya karşı şansımız yok" demek futbolun ruhuyla bağdaşmaz. Hoş eminim diyenler olacaktır. Ama bu maçla o maç arasında motivasyon yönünden çok büyük bir fark var. Oyuncular ayağının tozuyla maça çıktılar. Yol yorgunluğu ve rakibin gücü oyuncuların saha içinde motive olmalarını engelledi. Açıkçası dün geceki maçla ilgili takım oyunu hakkında yorum yapmak çok doğru olmaz.
Ancak şunu söyleyebilirim; Sahada genç oyuncu sayısı oldukça fazlaydı.
Ve bu çocuklar bizim yarınlarımız.
Hepsinin Milli Takım'a ilerleyen yıllarda büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Defansımızın göbeğinde oynayan Çağlar ve Kaan'ı beğendim.
İlk kez bir arada oynamaları ve öndeki ve orta sahada oynayan arkadaşları ile çok maça çıkmamalarına rağmen oldukça iyi gözüktüler. Verdiğimiz pozisyonlarda çok kabahatleri yoktu.

EMRE MOR ŞAŞIRTTI
Arda Turan'ın maç eksiğinin çok belli olduğunu söylemeliyim. Ve biraz da kilo almış gözüktü. Ama bu kamp süresince inanıyorum ki o da hazır hale gelecektir. Büyük ümitler beslediğimiz ve gelecekte belki de dünya çapında olacağına inandığımız Emre Mor ise maalesef Dortmund'da geçirdiği 1 senede futbolunun üzerine koyamamış. İlerleme kaydedeceğine daha gerilemiş bir Emre gördüm. Sonuçta bu bir hazırlık maçıydı ve gelecek adına asla ölçü olmaz. Biz Kosova'yı yenip rakiplerin maçlarını bekleriz.

MAÇIN EN iYiSi VOLKAN DEMİREL
Kaleci Volkan Demirel takımın en iyisiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ OFANSİF FUTBOL
Ofansif futbol açısından kötüydük.