İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 1 Eylül 2016

Bu takıma zaman lazım

2018 Dünya Kupası için yolculuğumuz başladı. İlk resmi maçımızdan önce dün akşam Antalya'da Rusya ile karşılaştık. Maçın değerlendirmesine geçmeden evvel bir tespitte bulunmamız lazım. Fatih hocanın Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısızlığının ardından milli takımda yaptığı büyük revizyon bizlere gösteriyor ki ilk hedefimiz 2018 Dünya Kupası'na katılmak değil geleceğinin A Milli Futbol Takımı'nı inşa etmek olacak. Dolayısıyla dün akşamki takıma bizlerin sabır göstermesi lazım. Bu çocukların zamana ihtiyacı var. Kendi adıma şunu söyleyebilirim... Benim 2018 ile ilgili bir beklentim yok. Katılırsak ne ala... Ama inanıyorum ki, ümit ediyorum ki dün akşam izlediğim futbolcular, 2018'i ıskalasalar bile ondan sonraki tüm turnavalara bizi taşıyacak kadar yetenekli ve iyi futbolcular.
Emre Mor'un iki sene sonraki halini hayal edebiliyor musunuz? Bu yaşta ve bu kadarcık tecrübesiyle hepimizi kendisine hayran bırakan Emre Mor, bundan iki sene sonra dünyayı kendine hayran bırakacak hale gelebelir.
Enes'in Hollanda'daki gelişimi son derece dikkat çekici. Gittiği günle şimdiki hali arasında olumlu yönde dağlar kadar fark var. Hakan Çalhanoğlu, Okay, Yunus, Çağlar gibi oyuncularımız her geçen hafta çok daha iyi olacıktır.
Dolayısıyla bize düşen Fatih hocanın cesur girişimini sonuna kadar desteklemek ve bu çocuklara ihtiyacı olan zaman ve sabırı tanımaktır. Son olarak Hırvatistan maçında tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin.

MAÇIN EN iYiSi EMRE MOR
Genç oyuncu attığı çalımlarla fark yarattı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ YOKTU
İki takım da kötü oynayan oyuncu yoktu.