İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 22 Mayıs 2015

Güneş Kartal'ı avladı

Günümüz futbolunda Fenerbahçe ayağına gelen fırsatı tepti ve son derece büyük avantaja sahip olduğu maçta kendi sahasında Bursa'dan tam 3 gol yiyerek finale veda etti ve bütün taraftarını kahretti.
Oyunun son bölümünde Fenerbahçe taraftarının haklı tepkisine bakacak olursak faturanın İsmail Kartal'a ve yönetime kesileceği çok açık. Eğer lig sonunda şampiyonluk gelmezse İsmail hoca zaten takımın başında kalamaz yönetim de bu işten çok ciddi zarar görür.
Fenerbahçe taraftarının bugün kabul edemediği şey takımın hücum etmeyi düşünmeden ilk maçtaki skoru düşünerek pasif ve korkakça bir oyun ortaya koyması oldu. 1-0 geriye düştükten sonra dahi ne İsmail hoca hamle yapmayı düşündü. Ne de futbolcular rakip kalede gol bulmaya gayret ettiler. 2-0'dan sonra İsmail hocanın Meireles'i çıkarıp Hasan Ali'yi oyuna alması tribünlerde tam anlamıyla patlamaya yol açtı.
Bu değişiklik çok büyük tepki çekti. Aslında Mersin'de yaptığı Diego-Selçuk değişikliği bundan daha vahim bir değişiklikti. Ama Fener o maçı kazandığı için çok fazla gündeme gelmedi.
Anlaşılan o ki İsmail Kartal da an itibarıyle dengesini ve soğuk kanlılığını kaybetmiş.
Bursaspor'a gelirsek A'dan Z'ye hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Son derece doğru oynadılar. Fenerbahçe'nin tuzağına düşmeden hiç acele etmeden sakin ve büyük bir özgüvenle oynayıp 3 golle Fenerbahçe'yi sürklase ettiler. Ve adlarını finale yazdırdılar. Hepsini tebrik etmek lazım.

MAÇIN EN İYİSİ OZAN TUFAN
Bursa'nın orta sahasında bir yıldız gibi parladı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ İSMAİL KARTAL
Çıkardığı 11 ve yaptığı değişikliklerle.