İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 29 Mart 2015

Gerçekten yazık oldu

A MİLLİ Takımımız'a gerçekten tek kelimeyle yazık oldu. Geride kalan 4 maçta tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan ve 2016 için ümitlerimizi çimlere gömen Ay-Yıldızlılar dün gece az kalsın olmaz denileni başarıyordu. Kimsenin ihtimal dahi vermediği bir sonuca imza atmaya tam yeniden başlıyorduk ki uzatma dakikalarında Sneijder'den gelen gol bütün hayallerimizi bir anda yıktı. Fatih hocanın son derece doğru oyuincu tercihleri sahaya sürdüğü her futbolcunun görevini eksiksiz yerine getirdiği bir maçtan galibiyetle ayrılamamak hepimizi çok üzdü.

ŞANSSIZLIK BİZİ YIKTI

Oysa kolayı sevmediğimizi zorları başardığımızı bir kere daha herkese göstermiş olacaktık. Çekler'in Letonya'ya kaybettikleri 2 puanda kazansaydık bizim için ayrı bir anlam kazanacaktı. Buna rağmen istediğimiz zaman inandığımız zaman dünyayı yerinden oynatacak bir güce sahip olduğumuzu gösterdik. Dün gece korktuğumuz Volkan Babacan'dan acaba ne yapar diye endişe ettiğimiz Serdar ve Hakan ikilisine, orta sahadaki acaba yerine Hakan mı oynasaydı diye düşündüğümüz Ozan'a kadar herkes görevini harfiyen yerine getirdi. Ancak uzatma dakikalarında gelen gol bizi 3 puandan etti.
Eğer kazansaydık her şey çok farklı olurdu. Galibiyeti fazlasıyla hak etmiştik. Rakibe doğru dürüst pozisyon bile vermedik. Bu beraberlik çok fazla işimize gelmedi.
Önemli bir avantajı kaybettik.
Yine de umutlarımızı sonuna kadar kovalamak zorundayız. Skor bizi üzdü ama oynanan futbol şu ana kadar grupta sergilediğimiz en iyi oyundu. Umarım bundan sonra her şey istediğimiz gibi gider.