İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 28 Şubat 2015

Melo'suz da oluyormuş!

İki hafta önce sakatlandığında ve sakatlığının ciddi olup sahalara dönmesinin uzun süreceği belli olduğunda bütün Galatasaray taraftarı "Melo'suz ne yapacağız" diye büyük bir endişeye kapılmışlardı.
Ama iki haftadır Melo'nun yerinde görev yapan Hamit o kadar başarılı maçlar çıkardı ki bu şekilde oynamaya devam ederse değil Melo'yu aratmak belki de ondan çok daha faydalı olarak onu gölgede bırakcak performans sergiledi.
Özellikle dün akşam Galatasaray takımının en iyisiydi.
Bize eski günlerini hatırlatan bir oyun ortaya koydu. Selçuk'un sürekli forvete destek vermesi dolayısıyla adeta tek başına takımın bütün defansif yükünü taşıdı. O kadar çok top kaptı ki inanın saymayı unuttum.
Hamit'in bu formu milli maçlar öncesinde Fatih Terim'i oldukça mutlu etmiştir.
Maçın geneline bakacak olursak Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Maça müthiş hızlı başladılar. Ön alanda baskı yaparak Erciyes takımının oyun kurmasını engellediler.

GÖZLER KONYA'DA!

Topu kazandıkları andan itibaren de çok hızlı oynayarak rakibin yerleşmesine fırsat vermeden pozisyonlar ürettiler. Maçın başında öne geçtikten sonra farkı artıracak pozisyonları da yakaladılar. Ama ikinci golü bulamamaları biraz tempolarının düşmesine Erciyes'in silkelenmesine sebep oldu. Ve Drenthe'nin akıl dolu pası sonrası Vleminckx'in harika vuruşuyla Erciyes beraberliği yakaladı.
Bu golü Hamza hoca iyi incelemeli.
Olcan'ın solbekteki performansını ben de beğeniyorum. Ama Erciyes'in attığı golde yerinde olmaması ve defansif görevini ihmal etmesi Erciyes'in beraberlik golünü bulmasına sebep oldu. Galatasaray haftayı yine lider tamamladı. Şimdi heyecanla bugünkü Konya-Fenerbahçe maçını bekleyecekler.

MAÇIN EN iYiSi HAMİT
Harika oynadı. Melo'yu aratmadı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ Murat Yıldırım
Bursa'daki günlerini aratan bir oyun sergiledi.