İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 1 Şubat 2015

Fenerbahçe doludizgin

Ligde son 6 maçını kazanan Fenerbahçe dün akşam Karabük deplasmanında sürprize izin vermedi. Son maçlarda yaptığını tekrarlayarak sahadan galip ayrılmayı başardı ve yoluna doludizgin devam ediyor. Son haftalarda galibiyet serisinin yanında iyi futbol da oynayan Fenerbahçe dün akşam çok üst düzey bir futbol ortaya koymasa da yine kazandı. Sarı-Lacivertliler'de son haftalarda dikkati çeken en önemli özellik müthiş bir takım savunması yapmaları.
Dün akşam da böyle oldu. Maçın başında emektar Selçuk'un attığı gol ile öne geçen Fenerbahçe uzun süre rakip kalede 2. golü aramadı. Buna karşın rakip Karabük'e de kalesinde bir tek gol pozisyonu bile vermedi.
Defansın göbeğinde Egemen ve Alves'in uyumu, iki ön libero Selçuk ve Mehmet Topal'ın bu ülkenin savunma yönü en güçlü orta saha oyuncuları olmaları ve takım halinde topun arkasına geçmeyi başardıkları için Sarı-Lacivertliler kalelerinde bırakın gol görmeyi doğru dürüst tehlike bile yaşamaz oldular.

FUTBOL DEĞİŞKEN OYUN

Maçın en ilginç anı 58. dakikada Kuyt'ın hatalı pası sonucu Karabük'ün Fenerbahçe'yi 4'e 2 yakaladığı sırada Viola'nın son derece yanlış bir tercih yaparak pas vermek yerine kaleye son derece etkisiz bir şut çekmesi ve o topun yaklaşık 5 saniye sonra Karabük filelerine Emenike'nin golü olarak dönmesiydi. Bu da bize futbolun ne kadar değişken bir oyun olduğunu gösterdi. Şimdi F.Bahçe 7'de 7 yaparak özgüveni tavan yapmış bir takım olarak kendi sahalarındaki Trabzon maçını bekliyor. Bizleri şimdiden maçın heyecanı sardı.

MAÇIN EN iYiSi SELÇUK ŞAHİN

Emektar oyuncu sahanın en iyi ismiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ FURKAN
Genç oyuncu bende hayal kırıklığı yaşattı.