İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 31 Ağustos 2014

Cimbom iyi başladı!

Sezonun ilk haftaları her zaman için zordur. Ve sürpriz sonuçlara açıktır. Hele ki Bursaspor gibi bu sezon zirveyi hedefleyen ligin iddialı takımlarından birine karşı deplasmanda oynuyorsanız 3 puan bırakın aslanın ağzını aslanın midesindedir..
Bu yüzden Galatasaray'ın bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmesi Sarı-
Kırmızılılar
adına son derece sevindirici ve ligin ilerisi için umut vaadedici oldu. Resmi olarak Galatasaray'ın başında ikinci maçına çıkan Prandelli'nin henüz kafasındaki sistemin ve takımın netleşmediğini söyleyebiliriz. İtalyan hocanın arayışları sürüyor.
Süper Kupa finalinde 4-2-3-1 sistemiyle oynayıp kanatlarda Olcan ve Yasin'i kullanan Prandelli, bu oyunculardan beklediği verimi alamayınca dün akşama 3'ü orta sahayla çıktı ve kanatlardan vazgeçti.

MUSLERA FORMUNDA

Galatasaray bir türlü oyunu rakip alana taşıyamadı. Aslında son 2 maçında Galatasary'ın en rahatsız edici görüntüsü de buydu. Sarı-Kırmızılılar, kendi sahalarında bekleyip çabuk adamlarıyla kontraatağı tercih ediyorlar.
Ama Galatasaray böyle oynamamalı.
Elinde son derece önemli hücum oyuncuları olan bir takımın rakibi beklemekten çok rakibin üzerine gitmesi ve oyunu rakip yarı alanda oynaması hem daha doğrudur hem de göze daha hoş gelir.
Son olarak Muslera'nın yine harika bir maç çıkardığnıı söyleyelim. Bursaspor adına da Volkan Şen'in eski günlerine dönüş sinyallerini verdiğini ve bunun Bursaspor için en büyük kazanç olduğunu söyleyebiliriz.

MAÇIN EN iYiSi MUSLERA
Süper Kupa'dan sonra dün de çok iyiydi

MAÇIN EN KÖTÜSÜ FERNANDAO
Beklenen performanstan uzakttı.