İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 18 Kasım 2012

Aydınus açıklamalı!

Karşılaşmayı değerlendirmeye başlamadan önce bugün en çok konuşulacak konuyla başlayalım.
Hakem Fırat Aydınus'un biz futbolseverlere maçın 26. dakikası oynanırken kendisine yapılan faul sonrası bir anda yerde kalan Caner'i oyundan neden attığını açıklaması şart.

FAUL YAPILAN CANER ERKİN!
Bizim gördüğümüz kadarıyla orada faul Caner'e yapılıyor. Sonrasında Caner, ne dördüncü hakeme ne Eskişehirsporlu futbolculara ne de Fırat Aydınus'a yönelik hiçbir hareket yapmıyor. Sadece kafası önde ve kendi kalesine doğru koşuyor. Bu durumda Caner'in ancak kendi kendisine söylendiğini varsayabiliriz. Dolayısıyla Fırat Aydınus'un Aykut Kocaman'a söylediği mazareti herkese açıklaması gerekir.

KÜFÜRÜ VEYSEL ETMİŞ!
Benim aldığım duyumu sizlerle paylaşayım...
O pozisyonda Caner, kendisene küfür etmediğini Veysel Sarı'nın ağzından 'h....tir" diye bir söz çıktığını ve Aydınus'un bu sözü Caner söyledi zannedip Caner'i oyundan attığı yönünde.
Yani, taraflar dürüstlükle yaşananları birebir anlatmalı ve bizler de aydınlanmalıyız.

* * *
VOLKAN&SOW TAKIMI SIRTLADI
1- Caner atılıncaya kadar maç, sıkıcı ve temposuzdu. Her iki takım da gol atmaktan çok defansa dikkat edip rakibin hatasını bekledi.
2- F.Bahçe 10 kişi kaldıktan sonra savunmaya önem vermesi ve oyunu geride kabul etmesi son derece normaldi.
3- Volkan kurtardıklarıyla Sow'la attığı olağanüstü golle Fenerbahçe adına gecenin en dikkat çeken isimleri oldular.

* * *
FENERBAHÇE TURLA DÖNECEKTİR
Marsilya maçından alınacak 1 puan aslında her iki takıma da yarıyor. Dolayısıyla F.Bahçe yükselen formu ve yavaş yavaş yakalamaya başladığı odun ritmiyle Fransa'dan isdeğini alarak ve bir üst tura çıkarak dönecektir.