Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 12 Haziran 2017

Bu oyun yetmez

Dünya Kupası'na gitmek için bu futbolun bize yeteceğini sanmıyorum.
Hem mücadelemiz, hem de ortaya koyulan futbol izleyenleri tatmin etmedi. Bu farklı galibiyet sonrası, "İyi oynadık ve Avrupa'nın en güçsüz takımını eze eze yendik" derseler o zaman hop derim. 90 dakika boyunca ne oyun tempomuz, ne ezici üstünlüğümüz ne de ekip olarak sistemli bir oyunumuz vardı. Atılan gollere baktığımızda dalga dalga gelen, tecrübesiz bir takıma karşı bulanan goller vardı. Kosova bu grubun en zayıf halkası. Takımdaki futbolculara bakıyorum, biraz genç Cengiz Ünder hücumda varlığını hissettirdi. Biz kolay maçları bitirdik.

OYUN SİSTEMİMİZ YOK
Bundan sonra arka arkya Ukrayna, Hırvatistan ve İzlanda gibi çok önemli maçlarımız var. Fatih Terim yıllardır bu takımın başında. Hala Türk Milli Takımı'nın bir çekirdek kadrosu ve oyun sistemi olduğunu görmedik.
Ben yıllardır futbolun içindeyim.
Eğer ilerleyen dönemde bu oyunun üstüne koyamazsak Dünya Kupası'na gitmek hayal olur. Bu maç bizim için sadece moral oldu. Fatih Terim hemen Ukrayna maçını düşünmeli.
Burak da gördüğü gereksiz sarı kartla cezalı duruma düşerek maalesef Ukrayna maçı öncesi cezalı duruma düştü. Yokluğu Milli Takım'ı kötü etkileyecektir.

MAÇIN EN iYiSi CENGİZ ÜNDER
İstekli futbolunu attığı golle süsledi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ KOSOVA
Kosova, dün takım olarak çok etkisiz oynadı.