Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 2 Haziran 2017

Uykusuz geçen 4 gün sonrası sevinç gözyaşı döktü

Tosic, Lyon maçında kaçırdığı penaltıyla takımı yaktı.. . Sırp star maç sonrası 4 gün uyuyamadı. Ancak Adana maçında attığı gol sonrasında bu kez sevinç gözyaşları döktü.

Ligin 2. yarısında kadrosuna Babel'i de katan Beşiktaş fırtına gibi bir başlangıç yaparak Osmanlı, Alanya ve Konya maçlarından 9 puan çıkardı.
Ardından Karabük'te 2-1 yenilen Kartal, Akhisar, G.Saray ve Rize galibiyetleriyle bu yenilgiyi affettirdi.

KENDİNİ AFFETTİRDİ
Rize maçından sonra önce Kayseri sonra da Antalyaspor ile berabere kalan Beşiktaş ardından G.Birliği ve Trabzon maçlarını kazanarak yeniden yükselişe geçti. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Nisan'da Lyon'a penaltılarla elenirken Tosic kaçırdığı penaltıyla takımı yakan isimdi. Bu maçtan sonra 3 günü uykusuz geçiren ve kendini suçlayan Tosic, Adanaspor maçında kendini affettirdi. Skor 2-2 devam ederken galibiyet golünü atan Tosic maçtan sonra soyunma odasında bu kez sevinçten hüngür hüngür ağladı. Beşiktaş çok kritik bir galibiyete imza atarken bunda en büyük pay Tosic'e aitti. Bu maçtan sonra Başakşehir'e 3-1 yenilen Kartal ardından F.Bahçe'yi elinden kaçırarak 1-1 berabere kaldı.
2 maçta kaybedilen 5 puan sonrası Başakşehir ile puan farkı 2'ye inmişti. Ancak Beşiktaş bu maçların ardından Bursaspor ve Kasımpaşa'yı rahat geçti. Ardından Gaziantepspor'u 4-0 yenen Kartal, 15. şampiyonluğu elde ederek 3. yıldızı taktı.