Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 17 Mayıs 2017

Bajic finali getirdi

FUTBOLDA 180 dakikalık oyunda eğer deplasmada gol bulursan, sahandaki maç için büyük avantaj elde edersin. Konyaspor dün deplasmada attığı iki golün avantajı ile sahaya çıktı. İki takım da maça kontrollü başladı. Ne zaman ki Konya golü buldu, bundan sonra Kasımpaşa vites artırdı. Bu dakikadan sondra maçta çok önemli pozizyonlar yaşandı. Kasımpaşa takımı Konya karşısında hem çok stresliydi hem de dağınıktı. Psikolojik olarak Kasımpaşa'yı ilk kez bu kadar gergin gördüm. Aykut Kocaman ve öğrencileri finali istediklerini ilk dakikadan bu itibaren hissettirdi. Konyalı taraftarlar da stadı doldurarak takımına büyük destek verdi.
Konyaspor'da maçın adamı Bajic'ti.
Attığı iki golle takımının adını finale yazdırdı. Aykut Kocaman, Konyaspor'a herhalde kupayı kazandırıp veda edecek gibi.

TURGUT PAŞA'YI YAKTI
Kasımpaşa takımında Turgut Doğan Şahin 36. dakikada biraz daha akıllı olup kaleciye çalımı atsaydı, topu ağlarla buluşturabilirdi.
Bu da maçın kılrıma anı olurdu.
Çok gergin olan Turgut, 90'da gördüğü kırmızı kartla takımını da eksik bıraktı. Hakem Ali Palabıyık, bu maçta da iyi performans gösterdi ve oyunu zenginleştirdi.
Konyaspor finaldeki rakibi için bugünkü Fenerbahçe -Başakşehir maçını bekleyecek.
Bakalım Konya finali kazanıp adını tarihe yazdırabilecek mi? Yeşil-Beyazlı taraftarların bence bu kupaya çok ihtiyacı var.

MAÇIN EN iYiSi BAJİC
Attığı 2 golle Konya'ya finali getirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TURGUT
Pozisyonları cömertçe harcadı.