Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 8 Mayıs 2017

Hatalısın Şenol hoca!

Dün bu maçın futbolunu ve sonucunu yıllarca anlatarak yaşanır. Futbolun nasıl bir oyun olduğunu ve hakemin düdüğü çalmadan maçın bitmediğinin göstergesidir. Düşünün bir futbol takımı karşısında futbol oynamayan ve sadece bir Volkan Demirel'in karşısında oynanan futbolda bir maç bitiyorsa ben bu maçın sonucuna "Beşiktaş 1-Volkan Demirel 1" derim. Şenol hocam dün bir kez daha gördüm ki sen futbolculardan daha gergin daha stresli ve korkaksın.
Eğer Fenerbahçe takımı sana karşı futbol olarak bir şey yapamıyorsa senin takımın da iyi futbol oynuyorsa ve 1-0 öndeyse 9 kişi kalan Fenerbahçe karşısında takımı geriye yaslayarak 1-0'ı korumak için Necip'i, Gökhan'ı alıyorsan ve bu Fenerbahçe takımına 2. ve 3. golü atın diye talimat veremiyorsan, yürekli oynatamıyorsan suçlusun. Şenol hocam ne zaman derbi maçları, kritik maçlar varsa hep kaybediyorsun. Başakşehir karşısında paldır küldür futbol oynattın, takıma hezimeti getirdin.
Fenerbahçe maçında iyi oynadın, korkaklığın faturasını ödedin.

ATİBA'SIZ OLMUYOR
Demek ki futbol yürek işi, inanç işi. Şampiyonluk yakın olabilir ama bu felsefeyle bu düşünceyle biraz zor. Quaresma gerçekten dün hem futbol olarak hem de oyun olarak şov yaptı.
Ah bir de bencil olmasa.
Demek ki Atiba olmadan Beşiktaş'ın orta sahası apaçık. Tolga görevini yaptı ama yalnız kaldı. Dün Beşiktaş sadece 2 puan değil özgüvenini ve motivasyonunu da kaybetti.
Hemen toparlanması gerekir.

MAÇIN EN iYiSi QUARESMA VE VOLKAN
Sahanın en iyi oyuncuları onlardı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ŞENOL GÜNEŞ
1-0'a yatmanın bedelini ödedi.