Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 21 Nisan 2017

Teşekkürler Beşiktaş’ım

Beşiktaş dün akşam gerçekten futbol adına herşeyi yaptı.
İlk maçtaki bariz hatalar olmasaydı Beşiktaş daha farklı bir oyunla bu Lyon'u elerdi. En üzüldüğüm şey bir maçta yenilmeden elenmemiz.
Eğer Quaresma sakatlanıp çıkmasaydı Tosic'in yerine veya Mitrovic'in yerine o penaltıları gole çevirirdi. Dün Vodafone Arena'da iki takım da muhteşem bir futbol oynadı. İyi top yaptılar. İki takım da son ana kadar maçı bırakmadı.
Talisca çok kaliteli bir oyuncu. Attığı iki golle ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak o son andaki pozisyonda topa dokunabilseydi hem kendi adını hem de Beşiktaş'ın adını tarihe yazdıracaktı.
Fabri çok iyi bir kaleci. Büyük kaleciler büyük hatalar yaparlar. Lyon'daki gibi. Dün akşam inanılmaz 5 net pozisyonu kartararak da kendini affettirmesine rağmen Beşiktaş'ın elenmesini engelleyemedi.

BRAVO TARAFTARA
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde özellikle Kiev'de hakemin kurbanı oldu. Lyon deplasmanından sonra da UEFA'nın kurbanı oldu. Nedense bizim Avrupa'da lobimiz yok.
Lyon'daki sahadaki olaylara bakın.
Bir de Beşiktaş'ın sahasında yaşananlara bakın.
UEFA yetkililerine sesleniyorum.
Beşiktaş elenmesine rağmen o 40 bin seyirci Beşiktaş ve Lyon'u alkışlarken Beşiktaşlı oyuncuların Lyon'lular ile el ele soyunma odasına gitmesi UEFA'ya atılan en büyük tokattır. Beşiktaş taraftarı bir kez daha Avrupa'ya ders vermiştir. Vodafone Arena'da yine mükemmel bir görüntü ortaya koydular.

MAÇIN EN iYiSi TALISCA
İyi oynadı. Ama attığı iki gol yetmedi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MITROVIC
Attığı penaltı kendisine yakışmadı.