Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 13 Mart 2017

Futbola doyduk

Dün Vodafone Arena'da son haftaların en muhteşem futbolunu doya doya izledik. Futbolun içersinde ne varsa tüm taraftarlar gördü, yaşadı iki takımı da alkışladı.
Goller, pozisyonlar, kaçan goller, direkten dönen toplar ve en önemlisi her iki kalecinin iki golü yemesine rağmen müthiş performansları. İşte ben buna futbol derim. İki takıma bakıyorum...
İkinci yarının iki lideri. Mücadeleleri harika. İki takımın futbolcuları da formda. Herhalde futbol topu dün bu futbolcuların arasına gelip girmekten yorulmuştur.

BENCE 1 PUAN ALINDI!
Şimdi herkes Beşiktaş iki puan kaybetti diyecek. Ben kabullenmiyorum.
Bence dün Beşiktaş 1 puan aldı. Sergen'in takımı dişe diş mücadele ederek, anasının ak sütü gibi helal 1 puanı alarak gitti. Ve 2 puanı da bıraktı. Demek ki Marcelo, Beşiktaş için çok önemliymiş.
Sakatlanıp çıktıktan sonra Beşiktaş'ın defansı yol geçen hanı gibiydi. Her Kayseri atağı tehlikeli oldu ve golleri buldu. Talisca kendini yere atacağına biraz ayakta kalırsa Beşiktaş'a faydalı olur. Beşiktaş'a zarar verdi. İnanıyorum ki Şenol Güneş ve öğrencileri aldıkları 1 puana seviniyordur.

MAÇIN EN iYiSi ABOUBAKAR
İki gol atarak görevini yaptı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TALISCA
Dün gece beklenen formundan uzaktı.