Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 30 Kasım 2015

Tel tel döküldüler

Beşiktaş, Akhisar önünde tel tel döküldü. Demek ki Şenol hoca Akhisar takımını çözememiş.
Ama Cihat Arslan Beşiktaş'ı enine boyuna ezberleyerek rakiplerini futbolcularına çok iyi anlatmış.
Oynadıkları futbolla da hem alkışı hak ettiler hem de puan cetvelindeki yerlerinin ne kadar haklı olduğunu herkese gösterdiler.
Ben başta Gomez olmak üzere Beşiktaş'ın hücum hattının bu kadar aciz kaldığını görmedim.
Akhisar o kadar iyi top kullandı ki iki golün haricinde direkten dönen topları da gol olsaydı Beşiktaş o anda tamamen çökerdi. Fark dahi olabilirdi. Tolga enteresan bir kaleci. Bir hafta var, 3 hafta yok. Eğer büyük takımda oynuyorsan bu kadar hata yapmaya da hakkın yok.
Bir kaleci kale demek. Kale yıkılırsa takım yıkılır.Ben Akhisar kalecisini ayakta alkışlamak istiyorum. Kalecilik bu. Gollük şutları o kadar güzel durdurdu ki Akhisar defansını rahatlattı. Hücumdaki arkadaşlarına da "Hadi bakalım sıra sizde" dile mesaj verdi.
B bu maçı kaybederek Galatasaray maçı öncesi motivasyonunu bozdu. Aynı zamanda liderlik koltuğunu ateşe attı. Orta sahada ilk defa Beşiktaş'ın bu kadar aciz bu kadar top yapamadığını gördük.
Bir de Şenol Hocanın Gomez'i bu kadar oyunda tutmasına bir anlam veremedim.
Bu mağlubiyet F.Bahçe'nin önünü açtı. Eğer Fenerbahçe, Trabzon'u yenerse liderliği Beşiktaş'ın elinden alacak. Son sözüm de Cihat Arslan'a. Hocam yıllardan beri seni tanırım efendisin saygılısın. İşini seven bir teknik adamsın. Akhisar'a yaşattığın bu başarı senin kişiliğini gösteriyor.
İnanıyorum ki Arslan yakın zamanda Hamzaoğlu gibi çok önemli görevlere gelecektir.


MAÇIN EN İYİSİ CİHAT ARSLAN
Takımını çok iyi yönetti. Beşiktaş'ı kilitledi

MAÇIN EN KÖTÜSÜ GOMEZ

Pozisyona girmekte zorlandı. En kötü maçıydı