Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 27 Şubat 2015

Alnınızdan öpüyorum...

Dün Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş tarih yazdı... Bir Avrupalı gibi oynadı, İngiliz devine futbol nasıl oynanır onu gösterdi. İnanın, dün eğer elenmiş olsaydık bile ben üzülmeyecektim. Çünkü yıllardır, Avrupalı bir takımla böylesine müthiş bir mücadele gösteren bir oyun sergileyememiştik. Ya o tribünlere ne demeli...
Eğer Türkiye'de bir futbol olacaksa herkes bu maçı örnek almalı. O nasıl bir taraftar.
60 bin kişi hep bir ağızdan Kartal gol gol gol diye bağırdı.
Maç bitti, Kartal oley oley diye bağırdı. Bu nasıl bir mutluluk.

AFERİN ÇOCUKLAR
Düşünün Liverpool bize birkaç yıl önce 8 gol atmıştı. Rövanşında yenmiştik ama dünkü galibiyetle hem o maçın rövanşını almış olduk hem de turlayarak futbol dersi verip tarih yazdık. Tolgay Arslan, oyuna girince aslanlar gibi mücadele etti.
Oyunu organize etti, şut attı, pas yaptı, en önemlisi ise muhteşem bir füze attı. Ben Opare'yi çok beğendim. Hem oyun anlayışı hem çabukluğu hem de sol kanada zenginlik kattı. Bence büyük kazanç. Gökhan Töre gerçekten ele avuca sığmayan bir oyuncu. Eğer ayağında biraz daha az top tutsa inanın Avrupa'da ister Barcelona, ister Real Madrid'e koy rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu.
Ya o Demba Ba'nın son saniyede iç direkten dönen topuna ne demeli. Keşke o gol olmuş olsaydı o zaman Olimpiyat Stadı yıkılırdı. Herşeye rağmen başta Bilic olmak üzere bütün futbolcular Liverpool maçı için derslerine iyi çalışmışlar. Hani bir maç vardır, inanmak zafere koşmaktır... İşte Beşiktaşlı futbolcular da Liverpool maçında inanmışlardı.
Alnınızdan öpüyorum...

MAÇIN EN iYiSi TOLGAY ARSLAN
Oyuna girdi maçın şekli değişti. Füze harikaydı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BALOTELLİ
Artist Balotelli. Bir futbolcu bu kadar sevilmez